2777
2789

همش گوشی دستم بودبه دخترم توجه نمیکردم 

هروزربهش شیروغذاهای مقوی نمیدادم غذاهمیشه درست میکردم ولی اونجوری نبودکه زوم کنم روی تغذیه دخترم شبهاتا12شب بیداربودالان باقد155سانت توسن ده سال ونیمی پریودشده دلم براش کباب خودم 167باباشم 184دخترم چرابلندنشدپس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سن پریود به ژنتیکه 

بعدم قد بعد پریود شدن هم رشد می‌کنه 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

دیگه ۱۶۵ را میشه هنوز وقت داره کی‌گفته پریود بشن دیگه رشد نمیکنن 

مثل یه پرنده که همه پرهاشو چیدن،پشت تو راه اومدم تورو نفس کشیدم🤍من میترسیدم ولی به خاطرت پریدم چون دلم میخواد برات بمیرم و نگاه کنی جاش فقط حسابمو از عاشقا جدا کنی،زخمی که میخورم از آدمها را دوا کنی🤍

چرا انقدر زود پریود شده

دیگه همه همین سن پریود میشن 

روزانه کلی تایپیک مشابه هست که دخترم 11 سال پریود شد 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی