2777
2789
عنوان

میخام کیک درست کنم خانمهای کدبانو میشه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 784 بازدید | 97 پست
معمولا فیلینگ بین کیکا گردو و موز هست اما مثلاً بعضیا آناناس انبه هم دیدم میذارم من خودم به شخصه میو ...

یا اصن نخواستی میوه ای باشه میتونی گاناش یا کرم کارامل یا باترکریم بریزی

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خامه رو زمانی میتونی به کیک اضافه کنی که بجای شیر یا ماست میخوای اضافه کنی نمیشه اگه میخوای کیک حرفه ...

متوجه نشدم حالا خامه رو میتونم قاطی مواد کنم یا ن ؟

بعضی قنادیا خامه آماده دارن میتونی بخری ولی خامه ی قنادی متفاوته با خامه ی صبحانه، بایدخامه قنادی بخ ...

میتونم خامه قنادی رو بجای شیر ب مواد اضافه کنم یا خراب میشه

مارمالاد جاشیر؟اگه اضافه باشه بافت کیک بد نمیشه ؟به نظرم مارمالا برای تزیین وبعداز پخته نیست؟

نه چرا باید بجای شیر باشه؟! 

مایع نیست که 

فقط تو بعضی کیکا شیر و ماست میتونن جایگزین هم بشن همین. بافت کیک رو نمیدونم ولی درسته بیشتر برای وسط کیک یا تزئین هست ولی خب میشه برای طعم دادن به کیک بهش اضافه کرد چون درحد طعم دادنه فک نمیکنم بافت کیک رو خراب کنه 

چون مارمالاد معمولا شبیه ماست یا یکم سفت تره 

1 سوم پیمانه هم بریزی طعم اون میوه رو به کیک میده 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
بعدش با همزن حسابی هم بزنم درسته ؟

ببین وقتی مارمالاد ریختی با همزن هم بزن بعدش آرد رو تو 3 مرحله اضافه کن و فقط با همزن دستی مخلوط کن حواست باشه خیلی هم نزنی و به یه جهت هم بزنی جهت مخلوط کردنت رو تغییر ندی چون ممکنه پفه کیکت بخوابه 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
تو اینستا دیدم خانمه خامه رو با مواد اضافه کرد هم زد برای همین سوال شده برام

شاید اون کیکش متفاوت بوده عزیزم 

ولی من جایی ندیدم تابحال که خامه رو به کیک اضافه کنن 

عزیزم فیلینگ چیه

همین موادی که باهاش وسط کیک رو پر می‌کنی میگن فیلینگ

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

خب چطوری بعد از پخت کیک با مارمالاد تزیین میکنی

میتونی همینجوری روی کیک مارمالاد بریزی و چندتکه میوه بزاری روش پودر قند الک کنی یا شکلات بریزی یا اول خانه بزنی به کیکت بعد یکم روش مارمالاد بریزی برا تزئین