2777
2789
عنوان

میخام کیک درست کنم خانمهای کدبانو میشه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 786 بازدید | 97 پست
کرمفیل بخر وسط کیک هویج گردو بزن . کیک پای سیب درست کن. کیک نارگیلی . کیک گردویی کشمشی

کرمفیل چیه زدم نت متوجه نشدم 

همون ماده ک مثل همونه ک وسط پیراشکیه 

میشه توضیح بدی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دارچین بزن

با آرامش وارد شوید! اگه آدم عنق و بی‌ظرفیتی هستید، روی من ریپلای نکنید. صبر و حوصله‌م رو دادم اجاره، اونم بدون پول پیش. اگه دنبال تخلیه انرژی منفی هستید، یه سایت بوکس باز کنید، اینجا رینگ اعصاب نیست. ممنون که درک می‌کنید            

نهههه بعداز اینکه پخت بذار خنک شه از وسط برش بده خامه بریز موزد خرد کن بریز با گردو اگه خامه زیاد د ...

آخه تو اینستا دیدم خانمه ب مواد اضافه کرد خامه رو 

بنظرت خراب میشه

سیب خودش آب میندازه بافت کیک رو خمیری میکنه. اینجور کیک هامو دوست ندارم.مگر اینکه سیب رنده شده که آب ...

دارچین رو میشه با آرد اضافه کنم هم بزنم ؟ 

چ موقع دارچین رو بریزم ؟

آخه تو اینستا دیدم خانمه ب مواد اضافه کرد خامه رو بنظرت خراب میشه

خب احتمالا خامه ی صبحانه جا شیر استفاده کرده آره ؟من تا حالا اینجوری درست نکردم 

👈بعضی ازکاربرامعتقدن که اینجا خیلیا پیگیرشونن وبرای خیلیا مهمن اماباید بگم دوست عزیزاینجاهمه برای سرگرمی میاییم اگه زیاد ریپ میخوری وبازدیدت بالاست بدون حاشیت زیاده و خوب کاربرا رو سرگرم میکنی وگرنه که  خودشاخ پنداری وتوهم توطئه 

مارمالاد رو چ موقع بریزم

وقتی همه مواد رو مخلوط کردی و مرحله آخر میخوای آرد بریزی قبلش مارمالاد اضافه کن 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
مثلاً چه میوه ای؟اگه مثل پرتقال باشه میتونی به جای شیر آب پرتقال بریزی،یامثلا آناناس میتونی شربت داخ ...

مثلا اسانس موز رفتم خریدم 

نمیدونم چ موقع و چ مقدار ب کیکم اضافه کنم 🥲

معمولا فیلینگ بین کیکا گردو و موز هست 

اما مثلاً بعضیا آناناس انبه هم دیدم میذارم 

من خودم به شخصه میوه های اسیدی می پرتقال کیوی نارنگی فلان اینا رو روی  یا توی کیک اصن خوشم نمیاد اما موز گردو بهتره با شکلات چیپسی 

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

خامه منظورم خامه قنادیه توش نمی ریزم کیک رابرش می زنند وسط کیک را با اسپری خیلی کم مرطوب می کنند خام ...

تو اینستا دیدم خانمه خامه رو با مواد اضافه کرد هم زد 

برای همین سوال شده برام 

وقتی همه مواد رو مخلوط کردی و مرحله آخر میخوای آرد بریزی قبلش مارمالاد اضافه کن

مارمالاد جاشیر؟اگه اضافه باشه بافت کیک بد نمیشه ؟به نظرم مارمالا برای تزیین وبعداز پخته نیست؟

👈بعضی ازکاربرامعتقدن که اینجا خیلیا پیگیرشونن وبرای خیلیا مهمن اماباید بگم دوست عزیزاینجاهمه برای سرگرمی میاییم اگه زیاد ریپ میخوری وبازدیدت بالاست بدون حاشیت زیاده و خوب کاربرا رو سرگرم میکنی وگرنه که  خودشاخ پنداری وتوهم توطئه