aw_jr مدیر عضویت: 1402/10/21 تعداد پست: 3810 عنوان میخام کیک درست کنم خانمهای کدبانو میشه بیاین | مشاهده متن کامل بحث + 840 بازدید | 97 پست بعضیا تیکه های موز یا سیب رو اضافه میکنن ک هم بافت کیک خوشگل تر بشه هم خوشمزه تر بشه ب جز اینا دیگه چیا میشه اضافه کرد راهنمایی کنین 1404/08/03 | 06:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
aw_jr مدیر استارتر عضویت: 1402/10/21 تعداد پست: 3810 کرمفیل بخر وسط کیک هویج گردو بزن . کیک پای سیب درست کن. کیک نارگیلی . کیک گردویی کشمشی کرمفیل چیه زدم نت متوجه نشدم همون ماده ک مثل همونه ک وسط پیراشکیه میشه توضیح بدی
aw_jr مدیر استارتر عضویت: 1402/10/21 تعداد پست: 3810 میتونی اسانس بریزی میتونی مارمالاد همون میوه رو بریزی میتونی هم همینجوری خوده میوه رو پوره کنی بریزی مارمالاد رو چ موقع بریزم
یکی_یدونه_ عضویت: 1403/05/24 تعداد پست: 4442 دارچین بزن با آرامش وارد شوید! اگه آدم عنق و بیظرفیتی هستید، روی من ریپلای نکنید. صبر و حوصلهم رو دادم اجاره، اونم بدون پول پیش. اگه دنبال تخلیه انرژی منفی هستید، یه سایت بوکس باز کنید، اینجا رینگ اعصاب نیست. ممنون که درک میکنید
aw_jr مدیر استارتر عضویت: 1402/10/21 تعداد پست: 3810 نهههه بعداز اینکه پخت بذار خنک شه از وسط برش بده خامه بریز موزد خرد کن بریز با گردو اگه خامه زیاد د ... آخه تو اینستا دیدم خانمه ب مواد اضافه کرد خامه رو بنظرت خراب میشه
بیجید عضویت: 1404/06/11 تعداد پست: 707 من گردو و تکه های شکلات یا همون شکلات چیپسی میریزم خوب میشه گردو نمیره کف؟
asalijoon عضویت: 1398/05/08 تعداد پست: 9328 ینی چی لای کیک؟ موقعی که مواد ویکو میریزم تو قالب برای پخت.نصفشو میریزمموزا رو میریزم روش بقیه ی مواد و میره تو فر
aw_jr مدیر استارتر عضویت: 1402/10/21 تعداد پست: 3810 سیب خودش آب میندازه بافت کیک رو خمیری میکنه. اینجور کیک هامو دوست ندارم.مگر اینکه سیب رنده شده که آب ... دارچین رو میشه با آرد اضافه کنم هم بزنم ؟ چ موقع دارچین رو بریزم ؟
asmajooni عضویت: 1399/10/10 تعداد پست: 7683 آخه تو اینستا دیدم خانمه ب مواد اضافه کرد خامه رو بنظرت خراب میشه خب احتمالا خامه ی صبحانه جا شیر استفاده کرده آره ؟من تا حالا اینجوری درست نکردم 👈بعضی ازکاربرامعتقدن که اینجا خیلیا پیگیرشونن وبرای خیلیا مهمن اماباید بگم دوست عزیزاینجاهمه برای سرگرمی میاییم اگه زیاد ریپ میخوری وبازدیدت بالاست بدون حاشیت زیاده و خوب کاربرا رو سرگرم میکنی وگرنه که خودشاخ پنداری وتوهم توطئه
l313 عضویت: 1401/06/19 تعداد پست: 17509 مارمالاد رو چ موقع بریزم وقتی همه مواد رو مخلوط کردی و مرحله آخر میخوای آرد بریزی قبلش مارمالاد اضافه کن تواضعی عزت بخش به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
aw_jr مدیر استارتر عضویت: 1402/10/21 تعداد پست: 3810 مثلاً چه میوه ای؟اگه مثل پرتقال باشه میتونی به جای شیر آب پرتقال بریزی،یامثلا آناناس میتونی شربت داخ ... مثلا اسانس موز رفتم خریدم نمیدونم چ موقع و چ مقدار ب کیکم اضافه کنم 🥲
سامماننه عضویت: 1400/02/10 تعداد پست: 708 پودر هل داخل ارد کیک مخلوط کن و گلاب قاطی شیر یا اب کیکخیلی خوش طعمش میکنه
لاک00جیغ عضویت: 1401/10/22 تعداد پست: 10000 معمولا فیلینگ بین کیکا گردو و موز هست اما مثلاً بعضیا آناناس انبه هم دیدم میذارم من خودم به شخصه میوه های اسیدی می پرتقال کیوی نارنگی فلان اینا رو روی یا توی کیک اصن خوشم نمیاد اما موز گردو بهتره با شکلات چیپسی چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁
kh_ziba عضویت: 1402/08/27 تعداد پست: 4327 مثلا اسانس موز رفتم خریدم نمیدونم چ موقع و چ مقدار ب کیکم اضافه کنم 🥲 مایع هس یا پودر؟
aw_jr مدیر استارتر عضویت: 1402/10/21 تعداد پست: 3810 خامه منظورم خامه قنادیه توش نمی ریزم کیک رابرش می زنند وسط کیک را با اسپری خیلی کم مرطوب می کنند خام ... تو اینستا دیدم خانمه خامه رو با مواد اضافه کرد هم زد برای همین سوال شده برام
asmajooni عضویت: 1399/10/10 تعداد پست: 7683 وقتی همه مواد رو مخلوط کردی و مرحله آخر میخوای آرد بریزی قبلش مارمالاد اضافه کن مارمالاد جاشیر؟اگه اضافه باشه بافت کیک بد نمیشه ؟به نظرم مارمالا برای تزیین وبعداز پخته نیست؟ 👈بعضی ازکاربرامعتقدن که اینجا خیلیا پیگیرشونن وبرای خیلیا مهمن اماباید بگم دوست عزیزاینجاهمه برای سرگرمی میاییم اگه زیاد ریپ میخوری وبازدیدت بالاست بدون حاشیت زیاده و خوب کاربرا رو سرگرم میکنی وگرنه که خودشاخ پنداری وتوهم توطئه