2777
2789
عنوان

میخام کیک درست کنم خانمهای کدبانو میشه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 840 بازدید | 97 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بالشتی چیه ؟ اگه بخوام مزه میوه خاصی بده اسانس بریزم؟

میتونی اسانس بریزی میتونی مارمالاد همون میوه رو بریزی میتونی هم همینجوری خوده میوه رو پوره کنی بریزی 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
نمیشه خامه رو با آرد اضافه کنم ؟

نهههه بعداز اینکه پخت بذار خنک شه  از وسط برش بده خامه بریز موزد خرد کن بریز با گردو اگه خامه زیاد داشتی رو کیکت هم بکش نداشتی همون وسطش کافیه 

👈بعضی ازکاربرامعتقدن که اینجا خیلیا پیگیرشونن وبرای خیلیا مهمن اماباید بگم دوست عزیزاینجاهمه برای سرگرمی میاییم اگه زیاد ریپ میخوری وبازدیدت بالاست بدون حاشیت زیاده و خوب کاربرا رو سرگرم میکنی وگرنه که  خودشاخ پنداری وتوهم توطئه 

سیب خودش آب میندازه بافت کیک رو خمیری میکنه. اینجور کیک هامو دوست ندارم.

مگر اینکه سیب رنده شده که آبشو کامل با دست بگیری. با گردو و‌دارچین طعمش محشررر میشه.  

من همشه کیک معمولی گردوی خالی میزنم.

بالشتی چیه ؟ اگه بخوام مزه میوه خاصی بده اسانس بریزم؟

مثلاً چه میوه ای؟اگه مثل پرتقال باشه میتونی به جای شیر آب پرتقال بریزی،یامثلا آناناس میتونی شربت داخل کمپوت آناناس روبریزی

نمیشه خامه رو با آرد اضافه کنم ؟

خامه منظورم خامه قنادیه توش نمی ریزم کیک رابرش می زنند وسط کیک را با اسپری خیلی کم مرطوب می کنند خامه میذارن 

وروشو خامه کشی می کنند 

خواهشا اگربلد نیستی ازگوگل سرچ کن طرز پخت کیک یک تخم مرغی 

قشنگ همه چیزش را میگه درست کنی کیکت خوب درمیاد 

حالا اینکه خامه کشی کنی و...راهم ازگوگل سرچ کن چطور اما سخته اولین بارها 

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

مارمالاد چی میخام سلیقه ب خرج بدم بافتش خوشگل بشه خامه رو میتونم با آرد اضافه کنم ؟

😐🤦‍♀️

خامه رو چرا به آرد اضافه کنی؟! 

چندسالته؟! 

باره اوله میخوای بپزی؟! 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
خامه صبحانه باید باشه یا خامه مخصوص دارن

بعضی قنادیا خامه آماده دارن میتونی بخری ولی خامه ی قنادی متفاوته با خامه ی صبحانه، بایدخامه قنادی بخری با هم زن بزنی بعد استفاده کنی .گوگل چندتا فیلم ببین دستت میاد 

👈بعضی ازکاربرامعتقدن که اینجا خیلیا پیگیرشونن وبرای خیلیا مهمن اماباید بگم دوست عزیزاینجاهمه برای سرگرمی میاییم اگه زیاد ریپ میخوری وبازدیدت بالاست بدون حاشیت زیاده و خوب کاربرا رو سرگرم میکنی وگرنه که  خودشاخ پنداری وتوهم توطئه