2777
2789
عنوان

حاضرم همه دارایی و طلامو بدم که دیگه بو ندم

| مشاهده متن کامل بحث + 9170 بازدید | 335 پست
ببین گلم کل تاپیک رو خوندم فهمیدم که خیلی این مشکل داره اذیتت میکنه ولی جدا از اون خودت هم خیلی حساس ...

تا حالا شده کنار یکی بشینین دماغشو بگیره اخه؟و ازتون بپرسن هر چن ماه حموم میری؟

در حالیکه هر روز برین

واقعا برام معظم بزرگیه خیلی بزرگ

پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️

'الان تاپیک رو دیدمبه نظرم کیسه بکش با سفیدآبمخصوصا پشتت رو کیسه بکش و زیربغل من اگر هفته ای بیکباره ...

میکشم هر از گاهی،ولی مرتب نه

اینم به روتینم اضافه میکنم

پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا حالا شده کنار یکی بشینین دماغشو بگیره اخه؟و ازتون بپرسن هر چن ماه حموم میری؟در حالیکه هر روز برین ...

خب بگن

به یه ورت بابا چرا اهمیت میدی بخدا مهم نیس

راحت خودت باش و زندگیتو بکن

بوتاکس زیر بغل بزن

واقعااا تاثیر داره؟آخه من عشقم اصلا زیاد نیست مثلا هیچوقت لباسم با عرق نشده هرگزززز

ولی بوش وحشتناکه

کسی اطرافتون انجام داده؟

اگه بدونم جوابه همین فردا پا مبشم میرم

تا حالا شده کنار یکی بشینین دماغشو بگیره اخه؟و ازتون بپرسن هر چن ماه حموم میری؟در حالیکه هر روز برین ...

و در جواب سوالت باید بگم بله شده تا دلت بخواد البته من مثل شما مشکل از بدنم نیست خودم تنبلی میکنم دیر به دیر میرم حموم

احیانا یبوست نداری؟!وقتی یبوست داشته باشی و درمان نکنی بخاطر اینکه سموم بدن زیاد میشه عرق خیلی بد ب ...

اگر یبوست یعنی شکمم کار نکنه، میکنه 

شاید خودت خیلی حساسیبقیه تا حالا بهت چیزی گفتن؟

اصلا از عکس العمل بقیه فهمیدم

بعد کرونا حس بویایی رو از از دست داده بودم و متوجه بو نمی‌شدم

اصلا وقتی کنار کسی میشستم بعضیا دماغشون رو میگیرن

قشنگ بو میپیچه قابل تشخصیه

با چی موهای زیر بغلتو شیو می کنی

ژیلت ولی میخوام نوره بگیرم