2777
2789
عنوان

مشکلات هورمونی لطفا بیاین

166 بازدید | 29 پست

سلام من ۱۷ سالمه و با توجه به همه مشکلاتم حدس می‌زنم مشکل هورمونی دارم 

ریزش مو ، پوست چرب و جوش ، اضافه وزن ، تغییر اخلاقم و غیره

راجب پریودی هم که افتضاحه تو ۱۵ سالگی دکتر رفتم بخاطر پریود نشدنم بهم قرص داد اونو خوردم ی بار شدم اونم دو هفته بعدش قطع شد و دیگه نشدم الانم ترشحات زرد زیاد دارم که واقعا خسته شدم میدونم باید برم دکتر ولی نمیدونم چی بهش بگم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست عزیز خیلی چیزا با پریود شدنت حل میشه برو عطاری معتبر عرق فراسیون بگیر خیلی عالیه برای پریود شدن 

من تا وقتی روزی یه استکان ازش میخوردم مرتب پریود میشدم سر وقت 

گروه زوج درمانی لبخند برای خانومای مذهبی که اهل ساختن زندگی هستن برو حتما نتیجه میگیری 🫶😍 https://eitaa.com/joinchat/338952601C0a5ec5f6c3

اضافه وزن داری؟ یا کم تحرکی؟

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش
دوست عزیز خیلی چیزا با پریود شدنت حل میشه برو عطاری معتبر عرق فراسیون بگیر خیلی عالیه برای پریود شدن ...

راستش نمیدونم برای من اثر داره یا نه ممکنه همه چیزو بدتر کنه

نه اصلا

کم تحرک نیستی؟

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش
راستش نمیدونم برای من اثر داره یا نه ممکنه همه چیزو بدتر کنه

اصلا این عرق معروفه برای هورمونای زنانه بدتر نمیشی خیالت راحت بزن توی نت تحقیق کن دربارش

گروه زوج درمانی لبخند برای خانومای مذهبی که اهل ساختن زندگی هستن برو حتما نتیجه میگیری 🫶😍 https://eitaa.com/joinchat/338952601C0a5ec5f6c3

دوست عزیز خیلی چیزا با پریود شدنت حل میشه برو عطاری معتبر عرق فراسیون بگیر خیلی عالیه برای پریود شدن ...

واسه کسی‌ که دوساله پریود نشده این کار درستی نیست 

باید بره دکتر اصلا ببینه مشکلش چیه