2777
2789
عنوان

برای هر کسی تو این دنیا به اندازه ای مشخص روزی مقرر شده

| مشاهده متن کامل بحث + 280 بازدید | 38 پست
پس با این تفسیر اونی که زیاد میخوره باید زودبمیره اما طول عمرشون بیشتره نمونه هاشونم میبینم

عزیزم ازت راهنمایی می‌خوام با اجازه اسی

من اکسم فریبم داد بعد مدتی سرد شد و رفت پیامامو نشون رفیقش میداد در این حد لاشی بود حرفایی میزدم می‌رفت می‌گفت خلاصه خیلی زیاد اذیتم کرد الان چندین ماه میگذره می‌خوام ب باباش ک خیلی سختگیره و مخالفه دوست دختره از یک خط ناشناس زنگ بزنم غیر مستقیم بگم جلوی پسرتون بگیر و فلان ینی بگم من مادر یه دخترم پسرت مزاحمش میشد بنظرت اینجوری کار خوبیه؟ باید یک انتقام بگیرم ازش میشه راهنماییم کنی

ایراد این تاپیک فقط این بود که 

تمام معنی رزق رو توی خوردن غذا و رزق و روزی روزمره جسم و تن خلاصه کرد

در حالی که میشد هم گفت روزی بخش بزرگیش یعنی اون فهم و ادارک و علم و معرفت و حکمتی که از جانب خدا داده میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم ازت راهنمایی می‌خوام با اجازه اسیمن اکسم فریبم داد بعد مدتی سرد شد و رفت پیامامو نشون رفیقش می ...

به نظرم بسپارش به خدا که هدایتش کنه یادت نره با این کار انتقام نمیگیری چون کسی که بخواد کاری کنه مثل دوست دختر داشتن توی صندوق هم کنی باز کار خودشو انجام میده .

به عواقبِ کارهات فکر کن(:

نمونه هاتون چه کسانی هستن

افرادی که ظلم کردن. افرادی که زیادی خوردن از حق افراد بر مبنای واقعیت میگما سرحال غذاشونم بهترین ها رو میخورن

👷‍♂️👨‍💼🙋‍♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘

مساله سادس

کسی که پرخوری میکنه بیشتر درگیر بیماری میشه و احتمال زودتر مردنش بیشتره

اما درمورد همه صدق نمیکنه

لالیم ودر سکوت دل بی زبان ما 💔لبخند واشک میشودانچه نگفتنی ست.🌻چرا این نیز نمیگذرد
مساله سادسکسی که پرخوری میکنه بیشتر درگیر بیماری میشه و احتمال زودتر مردنش بیشترهاما درمورد همه صدق ...

مثلا یه بچه کوچیک که فوت میکنه چقدر اضافه خورده؟

لالیم ودر سکوت دل بی زبان ما 💔لبخند واشک میشودانچه نگفتنی ست.🌻چرا این نیز نمیگذرد
عزیزم ازت راهنمایی می‌خوام با اجازه اسیمن اکسم فریبم داد بعد مدتی سرد شد و رفت پیامامو نشون رفیقش می ...

حتما برای ارامشت باید انتقام بگیری؟ نمیتونی فراموش کنی؟ 

نمیدونم آخه عمر با روزی کم به چه دردی بخوره همون بهتر تموم بشه بره کل روزی که توی خوردن خلاصه بشه به ...

راهای پر روزی شدن زیاده 

روزی رو باید جذب کرد که یکی از راه ها مراقبه کردن توی ساعتای پر انرژی مث طلوع خورشید همه چیو بهمون گفتن توی انجامش یه کم تنبلیم 🥲🥲

گروه زوج درمانی لبخند برای خانومای مذهبی که اهل ساختن زندگی هستن برو حتما نتیجه میگیری 🫶😍 https://eitaa.com/joinchat/338952601C0a5ec5f6c3

پس اون نوزاد یه روزه ای که از دنیا میره چی 

اون کلا دو قپرت شیر خورده

چه تفاسیر من دراوردی بود ..‌‌.

خدا دریای بیکران روزیه

خدایا...حس میکنم قراره پارم کنی...خب ببین کاراتو!...مثلا بندتم باید نازمو بخری...ولی شدی اربابو منم برده...هی میتازونی!

مثلا یه بچه کوچیک که فوت میکنه چقدر اضافه خورده؟

یکی از ابعادش اینی که گفتم میتونه باشه

خداوند توی قرآن میگه گمون میکنید همین که میگید ما مسلمونیم شمارو به حال خودتون رها میکنیم خیر شمارو با مال و فرزندانتون ازمایش میکنیم 

دوست عزیز یه وقتایی دل سپردن به حکمت خدا و راضی بودن سکوی پرتابت توی زندگیت میشه 

گروه زوج درمانی لبخند برای خانومای مذهبی که اهل ساختن زندگی هستن برو حتما نتیجه میگیری 🫶😍 https://eitaa.com/joinchat/338952601C0a5ec5f6c3

پس اون نوزاد یه روزه ای که از دنیا میره چی اون کلا دو قپرت شیر خوردهچه تفاسیر من دراوردی بود ..‌‌.خد ...

🥲🥲🥲 برای یه دوستی توضیح دادم امیدوارم بخونید 🫶

افرادی که ظلم کردن. افرادی که زیادی خوردن از حق افراد بر مبنای واقعیت میگما سرحال غذاشونم بهترین ها ...

شما مگه میدونید سن و سالشونو🥲🥲

شما داری خیلی کلی صحبت میکنی 

نمونه های اطراف من ادم های اهل مراقبه و گزینشی خوردن هستن که ماشالله اکثرا سنای بالای ۹۰ سال هستن و حال عمومیشون خوبه 

من تعمیم نمیدم به همه این مطلب رو هرجایی استثنا هست برای اهل تفکر یه صورت کلی تعبیر جالبی بود

از یک بعد خوبه به نظرم فردا روزی خانوادشم هی نمیگن پسرمون فلان و بهمان / از طرفی هم شاید یه ترسی ایجاد شد که با دل دختر دیگه ای بازی نکرد /