الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خیلی عجیب تر روزه گرفتنه که حتی توی دین ما یک ماه کامل روزه داری داریم ینی اگر درست زندگی کنیم اون ی ...
نمیدونم آخه عمر با روزی کم به چه دردی بخوره همون بهتر تموم بشه بره کل روزی که توی خوردن خلاصه بشه به درد نمیخوره خونه ی خوب وسیله ی خوب آدمای خوب ایناهم روزیه دیگه اگه در حد همون گنجشک روزی بودن قراره بدن همون بهتر زودتر تموم بشه خو
من اکسم فریبم داد بعد مدتی سرد شد و رفت پیامامو نشون رفیقش میداد در این حد لاشی بود حرفایی میزدم میرفت میگفت خلاصه خیلی زیاد اذیتم کرد الان چندین ماه میگذره میخوام ب باباش ک خیلی سختگیره و مخالفه دوست دختره از یک خط ناشناس زنگ بزنم غیر مستقیم بگم جلوی پسرتون بگیر و فلان ینی بگم من مادر یه دخترم پسرت مزاحمش میشد بنظرت اینجوری کار خوبیه؟ باید یک انتقام بگیرم ازش میشه راهنماییم کنی
آفرین ؛ دنیا پر از شاید هاست ؛ شاید اگر از زاویه بقیه هم به زندگی نگاه میکردیم دنیا جای بهتری بود نه ...
عزیزم ازت راهنمایی میخوام با اجازه اسی
من اکسم فریبم داد بعد مدتی سرد شد و رفت پیامامو نشون رفیقش میداد در این حد لاشی بود حرفایی میزدم میرفت میگفت خلاصه خیلی زیاد اذیتم کرد الان چندین ماه میگذره میخوام ب باباش ک خیلی سختگیره و مخالفه دوست دختره از یک خط ناشناس زنگ بزنم غیر مستقیم بگم جلوی پسرتون بگیر و فلان ینی بگم من مادر یه دخترم پسرت مزاحمش میشد بنظرت اینجوری کار خوبیه؟ باید یک انتقام بگیرم ازش میشه راهنماییم کنی