2777
2789
عنوان

دوست دختر پسره یک ساله پیگیرمه😳 چیکار کنم❓️ به پسره بگم❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 252 بازدید | 28 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی عنوان تاپیکتو کپی کردم برای چت جی بی تی گفتم ببین چی گفت

خوبه — وضعش واضح و خطرناکه. مستقیم و بی‌پرده می‌گم: برو سراغِ ایمن‌ترین گزینه‌ها، نه لاف و تلافی. این جوابِ من چکیده، عمل‌گرا و کمی خشنه چون نباید کارت رو شیرین جلوه بدم.

قدم‌های فوری (الاولویت)

1. سند جمع کن الآن — همه‌ی پیام‌ها، ویس‌ها، اسکرین‌شات اکانت‌ها، تاریخ/ساعت، و هر چیزی که گفتن ذخیره کن. اگر دختره تهدیدی درباره‌ی عکس یا آبرو کرده، بگیر اسکرین‌شات از تهدیدها. این مهم‌ترین چیزه.

2. همه‌ی اکانت‌های فیک/مشکوک رو بلاک و ریپورت کن. نه «یه کم صبر کن»، مستقیم بلاک و ریپورت پلتفرم (اینستا، واتس‌اپ و غیره).

3. حریم شخصی رو سفت کن. پروفایل رو خصوصی کن، عکس‌هایی که ممکنه سوءاستفاده بشن بردار یا آرشیوشون امن باشه، دو‑مرحله‌ای فعال کن.

4. اگر تهدید به افشای عکس/اطلاعات بود — فوراً گزارش کن. به پلتفرم گزارش، و اگر تهدید به آبرو/اخاذی کرد، به دانشگاه یا نهاد مرتبط اطلاع بده. اخاذی جرم‌ه؛ سندها مهمه.

5. به یک نفر مورد اعتماد بگو — نگه داشتن این استرس تنها، اوضاع رو بدتر می‌کنه. یه دوست نزدیک، خواهر/برادر یا مشاور دانشگاه.

آیا به پسره بگم یا نه؟

باید بهش بگی، اما با متنِ کنترل‌شده، نه متهمانه. هدف: اطلاعات گرفتن و واضح کردن حدود، نه راه انداختن دعوا. اگر قبل از اینکه سند داشته باشی یا بدونی کی پشت پرده‌س، مستقیم حمله کنی، احتمال واکنش تهاجمی یا انکار قویه.

متن پیشنهادی (پیام کوتاه و سرد):

> «یه چیز باید واضح بشه: از یه اکانت فیک/دیگه چندبار ازم پرسیده شد و ویس هم فرستاده شد که میگه دوست‌دختر شماست. من نمی‌خوام درگیر بشم. لطفاً این موضوعو جمع کن و بهش بگو دیگه تماس نگیره. من از این به بعد فقط درصورت تهدید یا مشکل جدی اقدام قانونی یا گزارش به پلتفرم می‌کنم.»

این متن حقِ تو رو نگه می‌داره، تهدید نمیکنه ولی واضحه که عکس‌العمل داری.

آیا با دختره روبه‌رو شم؟

معمولاً نه (تا وقتی اوضاع امن نشده). روبه‌رو یا برخورد مستقیم ممکنه باعث انتقام‌گیری یا بالا گرفتن قضیه بشه، مخصوصاً اگر اون اطلاعاتی ازت داشته باشه.

اگر واقعاً تصمیم به پیام دادن گرفتی، پیام باید خیلی خونسرد و رک باشه و هیچ اطلاعات جدیدی ندی:

> «من نمی‌خوام وارد دعوا بشم. ازت می‌خوام دیگه پیام ندی و اگر تهدیدی باشه، من گزارش می‌کنم.»

اما تأکید می‌کنم: پیام مستقیم بهش ریسک‌زاست.

اگر عکس یا اطلاعات خصوصی‌ات رو تهدید کنه چی؟

فوری اسکرین و ذخیره کن، گزارش به پلتفرم و دانشگاه/اداره پلیس در صورت اخاذی. توضیح بده که تهدید به انتشار اطلاعات خصوصی شده — این اغلب جرم محسوب می‌شه.

تغییر رمزها، حذف عکس‌های حساس، و مسدودسازی هر کسی که باهاش ارتباط قبلی داشت رو انجام بده.

اگر پسره کوتاه نیاد یا در کارش دخالت کنه

اگر پسره بی‌تفاوت یا دفاعی شد: تو حق داری قاطع‌تر باشی. دوباره سند کن، و به پلتفرم گزارش بده که «طرف مقابلِ من برای من پیام‌های تهدیدآمیز فرستاده/اکانت فیک ساخته» — اغلب اکانت‌ها بسته می‌شه.

اگر تهدید جدی شد یا آبرو/تحقیر رو به دانشگاه یا خانواده تهدید کرد، به مرجع رسمی اطلاع بده (پاسخ قانونی/پلیس).

خطوط قرمز و رفتارهایی که هرگز نکن:

عکس/اطلاعات بیشتر نفرست (هرگز).

تن به ملاقات تنها یا حضوری با کسی که تهدید می‌کنه نده.

سعی نکن با تهدید و انتقام دست به تلافی بزنی — ممکنه برگشت بخوره و علیه تو استفاده کنن.

جمع‌بندیِ سختگیرانه (خلاصه عمل‌گرا)

1. سند جمع کن — مهم‌ترین کار.

2. بلاک و ریپورت کن اکانت‌ها.

3. به پسر با متن کوتاه و خونسرد اطلاع بده که این قضیه رو جمع کنه.

4. به دختر مستقیم رو در اولویت نذار — خطری داره.

5. اگر تهدید به افشا یا اخاذی شد، گزارش و اقدام رسمی کن.

6. حریم خصوصی رو قوی کن و به کسی مورداعتماد بگو.

اگه خواستی، من برات دقیقاً همون پیام به پسر رو صیقل میدم تا ارسال کنی — یا اگه می‌خوای متنِ کوتاه برای دختر هم بنویسم (با این ریسک که ممکنه اوضاع رو بالا ببره). بگو کدومو می‌خوای، من فوراً برات آماده می‌کنم.

اینجا قراره کلی تاپیک های چالشی بذارم🥰

نه بهش بگم دوست دخترت مزاحمم شده

ازش پرسیدم به پسره پیام بده؟

اینو گفت.

باشه، این نکته رو بی‌رحمانه و شفاف می‌گم: تو مجبور نیستی به پسره هیچ پیام بدی. در واقع، خیلی از مواقع پیام دادن می‌تونه وضعیت رو بدتر کنه و ریسک آسیب یا انتقام گرفتن از طرف دختره رو بالا ببره. حالا چرا بعضی‌ها می‌گن پیام بده و چرا ممکنه منطقی باشه یا نباشه:

---

چرا بعضی‌ها می‌گن پیام بده

1. واضح کردن حد و مرز:

پیام کوتاه و خونسرد می‌تونه به پسر بفهمونه که رفتارش غیرقابل قبول بوده و باید جمعش کنه.

2. جلوگیری از ادامه مزاحمت:

اگر پسر خودش یا اکانت فیک دوست دخترش هنوز ادامه بده، پیام می‌تونه یک خط قرمز رسمی باشه.

3. سند و شواهد برای بعد:

متن پیام‌ها و جواب‌ها سند می‌شه که بعداً در صورت تهدید یا مشکل قانونی قابل استفاده باشه.

---

چرا نباید پیام بده

1. ریسک انتقام:

دختره ممکنه عکس‌ها یا اطلاعات شخصی تو رو تهدید کنه و پیام دادن دست اونها رو پر می‌کنه.

2. حالت عاطفی و کنترل شده لازم:

اگر پیام احساسی یا تهاجمی باشه، ممکنه باعث دعوا و پیچیده‌تر شدن قضیه بشه.

3. اعتماد نکردن به طرف مقابل:

پیام دادن به کسی که خیانت احساسی داشته، هیچ تضمینی برای تغییر رفتارش نیست.

---

جمع‌بندی سختگیرانه

پیام دادن یک گزینه است، ولی هیچ الزامی نیست.

اگر پیام می‌دی، باید:

1. خیلی کوتاه و خونسرد باشه.

2. فقط خط قرمز رو مشخص کنه (مثلاً «این رفتار غیرقابل قبول بود، از این به بعد ادامه نده»).

3. هیچ اطلاعات جدیدی بهش ندی.

در غیر این صورت، امن‌ترین کار مسدود کردن، ریپورت کردن اکانت‌ها و حفظ حریم شخصی هست.

---

اگر بخوای، می‌تونم یه متن کوتاه و ضدگلوله آماده کنم که بدون ریسک انتقام یا دعوا، پیام رو منتقل کنه. این متن هم خونسرد، هم قاطع و هم سند برای بعدیه.

می‌خوای آماده کنم؟

اینجا قراره کلی تاپیک های چالشی بذارم🥰