اسی عنوان تاپیکتو کپی کردم برای چت جی بی تی گفتم ببین چی گفت
خوبه — وضعش واضح و خطرناکه. مستقیم و بیپرده میگم: برو سراغِ ایمنترین گزینهها، نه لاف و تلافی. این جوابِ من چکیده، عملگرا و کمی خشنه چون نباید کارت رو شیرین جلوه بدم.
قدمهای فوری (الاولویت)
1. سند جمع کن الآن — همهی پیامها، ویسها، اسکرینشات اکانتها، تاریخ/ساعت، و هر چیزی که گفتن ذخیره کن. اگر دختره تهدیدی دربارهی عکس یا آبرو کرده، بگیر اسکرینشات از تهدیدها. این مهمترین چیزه.
2. همهی اکانتهای فیک/مشکوک رو بلاک و ریپورت کن. نه «یه کم صبر کن»، مستقیم بلاک و ریپورت پلتفرم (اینستا، واتساپ و غیره).
3. حریم شخصی رو سفت کن. پروفایل رو خصوصی کن، عکسهایی که ممکنه سوءاستفاده بشن بردار یا آرشیوشون امن باشه، دو‑مرحلهای فعال کن.
4. اگر تهدید به افشای عکس/اطلاعات بود — فوراً گزارش کن. به پلتفرم گزارش، و اگر تهدید به آبرو/اخاذی کرد، به دانشگاه یا نهاد مرتبط اطلاع بده. اخاذی جرمه؛ سندها مهمه.
5. به یک نفر مورد اعتماد بگو — نگه داشتن این استرس تنها، اوضاع رو بدتر میکنه. یه دوست نزدیک، خواهر/برادر یا مشاور دانشگاه.
آیا به پسره بگم یا نه؟
باید بهش بگی، اما با متنِ کنترلشده، نه متهمانه. هدف: اطلاعات گرفتن و واضح کردن حدود، نه راه انداختن دعوا. اگر قبل از اینکه سند داشته باشی یا بدونی کی پشت پردهس، مستقیم حمله کنی، احتمال واکنش تهاجمی یا انکار قویه.
متن پیشنهادی (پیام کوتاه و سرد):
> «یه چیز باید واضح بشه: از یه اکانت فیک/دیگه چندبار ازم پرسیده شد و ویس هم فرستاده شد که میگه دوستدختر شماست. من نمیخوام درگیر بشم. لطفاً این موضوعو جمع کن و بهش بگو دیگه تماس نگیره. من از این به بعد فقط درصورت تهدید یا مشکل جدی اقدام قانونی یا گزارش به پلتفرم میکنم.»
این متن حقِ تو رو نگه میداره، تهدید نمیکنه ولی واضحه که عکسالعمل داری.
آیا با دختره روبهرو شم؟
معمولاً نه (تا وقتی اوضاع امن نشده). روبهرو یا برخورد مستقیم ممکنه باعث انتقامگیری یا بالا گرفتن قضیه بشه، مخصوصاً اگر اون اطلاعاتی ازت داشته باشه.
اگر واقعاً تصمیم به پیام دادن گرفتی، پیام باید خیلی خونسرد و رک باشه و هیچ اطلاعات جدیدی ندی:
> «من نمیخوام وارد دعوا بشم. ازت میخوام دیگه پیام ندی و اگر تهدیدی باشه، من گزارش میکنم.»
اما تأکید میکنم: پیام مستقیم بهش ریسکزاست.
اگر عکس یا اطلاعات خصوصیات رو تهدید کنه چی؟
فوری اسکرین و ذخیره کن، گزارش به پلتفرم و دانشگاه/اداره پلیس در صورت اخاذی. توضیح بده که تهدید به انتشار اطلاعات خصوصی شده — این اغلب جرم محسوب میشه.
تغییر رمزها، حذف عکسهای حساس، و مسدودسازی هر کسی که باهاش ارتباط قبلی داشت رو انجام بده.
اگر پسره کوتاه نیاد یا در کارش دخالت کنه
اگر پسره بیتفاوت یا دفاعی شد: تو حق داری قاطعتر باشی. دوباره سند کن، و به پلتفرم گزارش بده که «طرف مقابلِ من برای من پیامهای تهدیدآمیز فرستاده/اکانت فیک ساخته» — اغلب اکانتها بسته میشه.
اگر تهدید جدی شد یا آبرو/تحقیر رو به دانشگاه یا خانواده تهدید کرد، به مرجع رسمی اطلاع بده (پاسخ قانونی/پلیس).
خطوط قرمز و رفتارهایی که هرگز نکن:
عکس/اطلاعات بیشتر نفرست (هرگز).
تن به ملاقات تنها یا حضوری با کسی که تهدید میکنه نده.
سعی نکن با تهدید و انتقام دست به تلافی بزنی — ممکنه برگشت بخوره و علیه تو استفاده کنن.
جمعبندیِ سختگیرانه (خلاصه عملگرا)
1. سند جمع کن — مهمترین کار.
2. بلاک و ریپورت کن اکانتها.
3. به پسر با متن کوتاه و خونسرد اطلاع بده که این قضیه رو جمع کنه.
4. به دختر مستقیم رو در اولویت نذار — خطری داره.
5. اگر تهدید به افشا یا اخاذی شد، گزارش و اقدام رسمی کن.
6. حریم خصوصی رو قوی کن و به کسی مورداعتماد بگو.
اگه خواستی، من برات دقیقاً همون پیام به پسر رو صیقل میدم تا ارسال کنی — یا اگه میخوای متنِ کوتاه برای دختر هم بنویسم (با این ریسک که ممکنه اوضاع رو بالا ببره). بگو کدومو میخوای، من فوراً برات آماده میکنم.