2777
2789
عنوان

میخام از شوهرم شکایت کنم 💔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 2121 بازدید | 118 پست
وای چه وحشتناک پات خوب شد برو باطل کن دعاشو اتفاقا امروز خالم اومده بود خونمون میگفت فهمیدم دوست پس ...

ببین با من مثل یه دشمن رفتار می‌کنه کتک میزنه اذیت می‌کنه مخصوصااااا روحی روانی از قصد عذاب میده 

بعد میخام برم بدو بدو می‌ره دعا میگیره چن بار پیدا کردم بین لباسام و تو خونه بعد به من میگه تو دعا نویس میری😐یکبارم نه رفتم پیش دعا نویس نه دعایی ازم پیدا شده خدا لعنتش کنه روانیم کرده 

خداوند مرا دوست دارد و نگه دار من است✨️🤍
اصلن همچین چیزی نیست که شما میگی تو عکس معلومه که ضربه چجوری وارد شده اگه اینجوری بود که میگی هر کی ...

بقران دیگه نمی‌کشم ۲۴ سالمه از ۱۵ سالگیم منو اسیر کرده بدونی چیا سرم اومده دل سنگ برام آب میشه 😭😭 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفم عزیزم‌ پلاتین خورده پات؟ از دکتر سوال کن که چه دارو ها وخوراکی هایی برا استخون سازی مفیده

نه پلاتین نخورده عمل نکردن گفتن فعلا تو گچ باشه ببینم جوش میخوره یا ن

تا کی میخای بهش فرصت بدی؟ بچتون هم تو اون فضای مریض نمیتونه سالم و درست بزرگ شه.موندن تو که از اون بچه دردی دوا نمیکنه،فقط خودت بیشتر عذاب میکشی

نور و عشق خدا همدم همیشگی هر لحظه هاتون💖

مطمئنید؟؟چون پلیس هم گفت مشخص میشه ضربه خورده یا افتادی. انشالله که مشخص بشه چون عکسای رادیولوژی هس ...

ن معلوم نیس. پا ک بشکنه چ جوری از عکس معلومه یکی زده یا افتادی.همون موقع بیمارستان بابد شکایت میکردی

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

نمیدونم پیش من فقط سیگار می‌کشهو مشروب هم میخوره ولی اون روز نخورده بود

همون مشروب هم بده.ما یه همسایه داشتیم اونم نصفه شب مست میکرد تو حیاطشون عربده میکشید همه چیو میزد میشکست و...

بقران دیگه نمی‌کشم ۲۴ سالمه از ۱۵ سالگیم منو اسیر کرده بدونی چیا سرم اومده دل سنگ برام آب میشه 😭😭

شما میگی نمیخام جدا شم پس چرا دنبال پرونده ای

پسر عمو منم دست زنشو شکست 😑😑😑خاک برسرش

مامورا اومدن بردنش🤣😂😂😂بردنش کلانتری اونجا تهعد ازش گرفت که تکرار نکنه

کاش میشد صداتو از پشت هیاهوی باد شنید 🙂🫠🙃🥲

من وقتی پامو عمل کردم بهم میگفتن کله پاچه و سمنو و سنجد و اینا بخور.. 

شماهم یکم غذای مقوی بخور حداقل توان داشته باشی:) 

تا کی میخای بهش فرصت بدی؟ بچتون هم تو اون فضای مریض نمیتونه سالم و درست بزرگ شه.موندن تو که از اون ب ...

عزیزم الان میخام شکایت کنم ازش دیگه جدی ام

۹ ساله کتک خوردم خیانت دیدم تو دو تا بارداری بدترین کتکا و وحشتناک هزینه خیانت هارو بهم کرد

اون اول منو خواست اون منو دوست داشت چرا با من اینکار رو کرد؟💔فقط گیر بچمم ولی بلاخره که چی بچه مامان سالم میخاد ن منو

الان که جوش نخورده برو پیگیر شو شاید عمل بخواد استراحت کن زیاد رو خودت فشار نیار

یه دکترمیگفت اگه همش یه درد رو تحمل کنین خیلی فشار به مغز میاد و دچار فراموشی و آلزایمر میشین 

ن معلوم نیس. پا ک بشکنه چ جوری از عکس معلومه یکی زده یا افتادی.همون موقع بیمارستان بابد شکایت میکردی

میتونه بره شکایت کنه و بگه تا امروز منو تو خونه حبس کرده بود،بیمارستان هم تهدیدم کرد و... رسیدگی میکنن ب اینجور چیزا،فقط باید شاهد داشته باشه اونم ن شاهدی ک حتما اینارو ببینه حین دعوا و کتک کاری،اگ همسایشون یا خانواده این خانوم هم شهادت بده ک بله ما خبر داریم و بهمون میگف و میدونستیم وضعیتش اینجوریه و اولین بارشم نیس ... شوهرش حتی انکار هم بکنه بازم محکوم میشه،البته اگ این خانوم زودتر بره پزشک قانونی

شکایت نکردم چون پول نداشتم چون درد امونم نمی‌داد چون بچم میخاس بره مدرسه و کوچولوعه از این عنتر هم وحشت داشتم تهدیدم کرد...صورت جلسه کردم دیگ تو بیمارستان