2777
2789

چطور میشه که ی عروس به خودش حق میده ی پسر رو کاملا از مادرش جدا کنه..خب اونا ی چیزی گفت شما هم گفتین رابطه خراب شده..به نظرتون ی مرد عاقل و بالغ خانواده خودش رو کنار میذاره ؟مردی که خانواده رو بخاطر همسرش کاملا رها میکنه و بدی میکنه حتی به خانوادش عاقله؟زندگی کردن با ی مرد ناعاقل و نا بالغ خوبه؟

اونایی که خانواده همسرشون بدی های خیلی جبدان ناپذیر و ترسناک میکنن رو نمیگم..ولی خدایی اینایی که من اطرافم میبینم اینجوری نیستن اختلافات معمولی دارن. ولی پسر کاملا مادر رو فراموش میکنه..خیلیی دردناکه...حتی اگه رابطه شکرابه..نذارین شوهرتون از مادرش ببره کاملا...

خواهش میکنم فکر کنید بدون هیچ پیش فرض و خشم و تعصب و غرور آیا انقدر اوضاع خرابه که قطع ارتباط رو انتخاب کردین؟

اینم بگم برادر ندارم..و بچم کلاس اوله ولی برام سواله

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مادر اگر مادر باشه زندگی پسرشو به هم نمیریزه 

وقتی جز حذف ارتباط راهی برای آرامش نباشه اون مرد چی کار کنه؟ اتفاقا عاقله که این کارو میکنه اگه جاهل بود بچه ننه میشد زندگی رو به باد میداد 

در ضمن مرد خودش آدم بالغه فکر میکنه تصمیم میگیره با عروس نیست

همش برمیگرده سر تربیت درست وقتی من مادر برای پسرم وقت نذارم درست تربیت نکنم از من و همسرم یک رفتار درست نبینه خب ازدواج کنه یک زن  نابالغ میاد اونو برمیداره میبره که روحش هم نبینم ولی وقتی عروسم مثل دختر خودم بدونم وقتی پسرم بلد باشه زندگیش را کنترل کنه مدیریت کنه هیچ زنی قدرت اینکه 

بخواد جدایی بندازه نداره 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

اصلا چرا فکر میکنید که بچه بزرگ شد باید بچسبه ب خانوادش اون خودش زندگی مستقل داره درسته تلخه ولی ما بچه نمیاریم که حوصلمون سر نره بچه بایدبره جایی ک خوشه دوس داره ن اینکه پابند ما بشه چون من زاییدمش!

یکاللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم برای حاجتم بفرستید
این تقصیر پسرای بی عرضشونه مرداگه مرد باشه نمیذاره زنش ب ناحق دل مامانشو بشکونه

اصلا رابطه زن و مادر خراب باشه..مرد هیچ وقت نباید مادر رو فراموش کنه..توی اقوام میبینم واقعا قلبم میگیره.

واقعا نمیدونم اون پسر ها چی توی مغزشون میگذره...

پس فرق انسان با حیوان چیه؟

دقیقن نکته همینه انسان باید رها و ازاد باشه حق انتخاب داره حیوون نیس تو بندش کنی که فرارنکنه

یکاللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم برای حاجتم بفرستید

دقیقا. منم پسر دارم و  ماشا الله داره اروم اروم  بزرگ میشه به خدا ۸۰ درصد زندگیم رو برا بزرگ کردن و اموزش و نمیدونم درس و... اون میزارم. واقعا نادیده گرفتن زحمات پدر و مادر خیلی بی انصافی هست و عروسها نباید پسر مردم رو تحریک کنند و باعث فاصله افتادن بین همسرشون با خانواده اش بشن.

این تقصیر پسرای بی عرضشونه مرداگه مرد باشه نمیذاره زنش ب ناحق دل مامانشو بشکونه

خب چه کاریه اصلا پسراشون رو زن ندن

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
اصلا رابطه زن و مادر خراب باشه..مرد هیچ وقت نباید مادر رو فراموش کنه..توی اقوام میبینم واقعا قلبم می ...

میدونم ایشالله هر زنی الکی وازحسادت کوچکترین مانعی بین مادرفرزند بشه خودشم درآینده اون حسو بچشه 

یارب این آتش که برجان من است سردکن آنچنان که کردی برخلیل