2777
2789
عنوان

وجدانن چطور دلتون میاد رابطه مادر و پسر رو از بین میبرین

| مشاهده متن کامل بحث + 555 بازدید | 55 پست
خیلی این حرف زشتیه...

کاری ب اون طرف ندارم ولی اگر بچت همونقد که تو میخای کنارت باشه باشه همیشه میمونه ولی اگر این خاستنه یطرفه باشه مادر هم باشی بازم میشی اضافه ی زندگی پسرت

یکاللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم برای حاجتم بفرستید
خب مگه مردا کعبه آمال و عاقل و همه چی تموم نبودن.قضاوت و شهادت و ارث بیشتر و خون بهای دوبرابر و کاره ...

قبول میکنیم ولی بعض زنها بدجنس وصفات شیطانی دارند و اینا فتنه به پا میکنند. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا. منم پسر دارم و ماشا الله داره اروم اروم بزرگ میشه به خدا ۸۰ درصد زندگیم رو برا بزرگ کردن و ...

بعدم میگن چرا بدبختیم 

چرا خوشبخت نمیشیم 

چرا شوهرمون کتکمون زد

یکی نیست بگه کارما دارید پس میدین 

البته با همه نیستما 

خودمم عروسم ولی انصاف خوب چیزیه

❤️💐نی نی یار عزیزم💐❤️من دیگه خط ندارم باهاش عضو بشم تعلیقم نکن 🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥲🥲🥲🥲هر موقع قصد تعلیقمو کردی بهم یه اخطار بده خودمو جمع کنم ممنونم ارت😍🙏🏻

اگه من کاری به کارشون نداشته باشم،کنارم نمیزارناگه من توقع بیجا نداشته باشم،کنایه نزنم،پسرمو پر نکنم ...

زندگی خیلی پیچیده تر از حرفاست..به نظرم خیلی مادر های کمی هستن که بتونن کاملا هیچی نگن...میبینی طرف ی حرف عادی میزنه..طرف به منظور میگیره و آشوب میشه...یا مثلا سر مسائل مادی ی ماجراهایی پیش میاد..توی اقوام نزدیک داریم طرف پسر ی ماجرا رو ی جور تعریف میکنن با جهان بینی خودشون و طرف دختر ی جور دیگه...اصلا زمین آسمون برداشتشون از مسئله متفاوته هر دو از اقوام نزدیک هستن و پیش پا درد دل میکنن و ما  امین هر دو طرف هستیم...گاهی دوست دارم برای این همه سوء تفاهم ی کاری بکنم ولی نمیشه..دیدگاه و قضاوت آدم ها تغییر نمیکنه

پسره تا دیروز داشت از گشنگی جون میداد توی خونه خونه پدر مادرش.

کسی نبود لباساشو بشوره 

جوراباشو میگفتن پیف پیف بو میده خودت بشور

بعد ازدواج یهو خواهر پیدا میکنه خانواده دار میشه

پس تا قبلش کجا بودن اینا؟

نفرت دارم از بعضی خانواده  شوهرا

بعضی خواهرشوهرا اووووقققققققققققققققققق

خب مگه مردا کعبه آمال و عاقل و همه چی تموم نبودن.قضاوت و شهادت و ارث بیشتر و خون بهای دوبرابر و کاره ...

عزیزم این خانم کلا معنی این جمله رو اشتباه متوجه شدن و اصلا اینجا کاربردی نداشت

قبول میکنیم ولی بعض زنها بدجنس وصفات شیطانی دارند و اینا فتنه به پا میکنند.

تست شیطان سنجی ندارم.ولی متاسفانه جو مرد سالاری حاکم بر ایران باعث شده تا خانواده ها از عروس توقع مطیع بودن بی حدو حصر در حد بردگی داشته باشند .مثل زمان قدیم دختر کاملا از خانوادش جدا بشه و بیاد بهشون خدمات بده. و اگر هر ظلمی بهش شد یه کم دست و پا برای دفاع از خودش زد دیگه بفرستنش به نبرد شوهر و اذیت بشه پیشش.

حالا هر زنی یه طاقتی داره و هر مردی یه برخورد و سیاستی .

بهشت بوی خاک نم خورده میده.

منو بیرون کردن دو سال پیش چون شوهرم دوسم داره و بهم چای داد تو اتاق که بچمو شیر میدادم خلاصه

الان میگن ما بزرگین هر کاریم کردیم خوب کردیم زنت باید بیاد اگه نیاد توام حق‌ نداری بیایی شوهر بیچارمم نمیره التمایم میکنم بره اون هیچ وقت نگفتم نرو هیچ وقت ولی تا زنگ نزن من نمیرم...

اما طایفه شوهرم مثل شما از بیرون میبینن و جار افتاده من نمیزارم

عزیزم بزرگتر بزرگتری بلد نباشه کوچیکا اینجور میشن دیدی پدرشوهد و مادرشوهر متشخص و بافرهنگ تو خونشون این اختلافا باشه به خدا نه