2777
2789
عنوان

وجدانن چطور دلتون میاد رابطه مادر و پسر رو از بین میبرین

| مشاهده متن کامل بحث + 552 بازدید | 55 پست
این چه حرفیه پدرمادر ک نمیتونه تااخر بچشوپیش خودش نگه داره

بله اشتباها شما رو ریپلای کرده بودم

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا،والا من همش میگم ایشالا بچه هام سروسامون بگیرن برن دنبال زندگیشون من بچسبم به تفریح وسفرم باهم ...

اصلا همونایی ک اینجوری انتظار دارن بچشون به پاش بشینه کاملا خودخواهن هنوز با این روزگار اشنا نشدن ب قول دکتر هولاکویی میگ شما جوونی خودتو کردی حالا برای پیریت بچتو میخای اسیر کنی که بهت خوش بگذره لطفا برای پیریتون رفیقای دیگ پیدا کنید بذارید بچه هاتون ب زندگی ای ک دوس دارن برسن اونا اگ شمارو بخان کنارتون میمونن چه زنش بخا چ زنش نخا

یکاللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم برای حاجتم بفرستید
یک نوشته ای از یکی از افراد معروف وجود داره که میگه بیست سال طول میکشه تا زنی از پسرش یک مرد بسازد!! ...

ببین تو هر چیزی که فکر کنی استثنا وجود داره ولی این حرف شما می‌ره جز استثناعات ولی در کل تربیت درست پایدار هست 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

خیلی سخته نیش و کنایه شنیدن..اما روابط کنترل شده باشن.نه که قطع بشه..اونایی که بیمارگونه و سمی هستن ...

بله قطع ارتباط اشتباهه

ولی توقع رابطه ی گل و بلبل هم نمیشه داشت

این که میگید چرا دختر با مادرش قهر نمیکنه، علتش اینه که معمولا مادر پسرا حس مالکیت دارن نسبت به پسرشون و معمولا هم پسرا نمیتونن به خوبی مدیریت کنن

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
برن خوش باشن.نه که کلا بی احترامی کنن و کنارت بذارن

اگه من کاری به کارشون نداشته باشم،کنارم نمیزارن

اگه من توقع بیجا نداشته باشم،کنایه نزنم،پسرمو پر نکنم که بره خبربده به زنش،دخالت نکنم احازه بدم خودشون تجربه کنن،و...کنارم نخواهند گذاشت

یک نوشته ای از یکی از افراد معروف وجود داره که میگه بیست سال طول میکشه تا زنی از پسرش یک مرد بسازد!! ...

خب مگه مردا کعبه آمال و عاقل و همه چی تموم نبودن.قضاوت و شهادت و ارث بیشتر و خون بهای دوبرابر و کارها و پستهای مهم پس برای چیه‌

پس چرا اینطوری تحت تاثیر یه زن قرار می گیرن.

چرا نمی خواین قبول کنین مردا موجودات زمینین که خودشون مسئول کارها و رفتارهاشون هستن .

بهشت بوی خاک نم خورده میده.

اطراف منم زیاد هست..مثلا طرف بسیار پسر انسان آقا و شریف اصلا ی چیزی بعد زن میگیره طرف اصلا ی شخصیت دیگه میشه...من میگم شاید شخصبتشون به خوبی شکل نگرفته ضعف تربیتی دارن..یا تحت فشارن و کم میارن دیگه

خب مگه مردا کعبه آمال و عاقل و همه چی تموم نبودن.قضاوت و شهادت و ارث بیشتر و خون بهای دوبرابر و کارها و پستهای مهم پس برای چیه‌

پس چرا اینطوری تحت تاثیر یه زن قرار می گیرن.

چرا نمی خواین قبول کنین مردا موجودات زمینین که خودشون مسئول کارها و رفتارهاشون هستن .

بهشت بوی خاک نم خورده میده.

معمولا اگه از پسرش مرد ساخته باشه سمت اونطور زن هایی نمیره

اون شخص معروف احتمالا برعکسش رو ندیده، اینکه مادر زحمت چندانی برای تربیت و بزرگ کردن پسرش نکشیده، ولی زنش ازش یه مرد ساخته

دقیقا ی بنده خدایی میگف ب شوهرم میگم کم‌مونده با مادرت رابطه برقرار کنی اخه چقد دیگ وابستگی!من این ر ...

حالا خیلی مادرشوهرا رقیب عروس میشن

هرکاری میکنه هرچی میپوشه هرچی میخره عین همونو انجام میدن🤣

اطراف منم زیاد هست..مثلا طرف بسیار پسر انسان آقا و شریف اصلا ی چیزی بعد زن میگیره طرف اصلا ی شخصیت د ...

نه بابا ما فامیل. داریم طرف باسواد و درست و حسابی ولی بعد ازدواج انگار با خانواده خودش غریبه هست و خانواده همسرش خانواده اصلی اش شدند!!