شیطن مدیر عضویت: 1403/10/10 تعداد پست: 942 عنوان میکاپ کار چطوره شغلش برم یاد بگیریم | مشاهده متن کامل بحث + 175 بازدید | 31 پست میگن هزینش زیاد آموزشش ولی درامدشم خیلی زیاده لطفا فکر کنید خواهرتونم کمک کنید نمیدونم چ شقلی انتخاب کنم پن نقاشیم میکشم میگن تاثیر داره 1404/08/03 | 02:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شیطن مدیر استارتر عضویت: 1403/10/10 تعداد پست: 942 دیگه هرچیزی خرجی دارهراستیتش زیاد با بیرون رفتن اوکی نیستم تو خونه راحتترم هم اینکه کلاس برم برا تمر ... مرسی گلم شنیدی مدرک ۸۵۰ میلیونه ؟
آندیاایران عضویت: 1402/09/28 تعداد پست: 13816 ی سوال ی جا خوندم مدرک ۸۵۰ میلیونه راسته ؟ ن اون اوکیه میرم تو دلش فقط من برای هزینه هاش دو دلم ن بابا این خبرا نیس۸۵۰ میلیون مگه میخوان مدرک دکترا بدن عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما
شیطن مدیر استارتر عضویت: 1403/10/10 تعداد پست: 942 ن بابا این خبرا نیس۸۵۰ میلیون مگه میخوان مدرک دکترا بدن همون پرام ریخت شما مدرکش دارید میدونید چقدر کلا باید هزینه کنم
خوش_قدم_باجی عضویت: 1404/07/20 تعداد پست: 242 مرسی گلم شنیدی مدرک ۸۵۰ میلیونه ؟ نه میخوای بعد اینکه یاد گرفتی سالن بزنی؟اگه نمیخوای سالن بزنی و فقط بری تو یه سالن کار کنی .الان اکثرا به میزان حرفه ای بودن کارت توجه میکنن
آندیاایران عضویت: 1402/09/28 تعداد پست: 13816 همون پرام ریخت شما مدرکش دارید میدونید چقدر کلا باید هزینه کنم خودم ندارم ولی خواهرهمسرم امسال گرفت ۲۰ تومن داد برای آموزش ۱۰ تومنم وسیله گرفت بعد از اتمام دوره امتحان داد و مدرکشو گرفت عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما
شیطن مدیر استارتر عضویت: 1403/10/10 تعداد پست: 942 نه میخوای بعد اینکه یاد گرفتی سالن بزنی؟اگه نمیخوای سالن بزنی و فقط بری تو یه سالن کار کنی .الان اکث ... ن سالن نمیخوام بزنم ی سوال بنظرت کلا بخوای قیمت بگی از آموزشش تا وسایل چقدر میشه
شیطن مدیر استارتر عضویت: 1403/10/10 تعداد پست: 942 خودم ندارم ولی خواهرهمسرم امسال گرفت ۲۰ تومن داد برای آموزش ۱۰ تومنم وسیله گرفت بعد از اتمام دوره ام ... ❤️❤️مرسی گلم تهران؟
آندیاایران عضویت: 1402/09/28 تعداد پست: 13816 ❤️❤️مرسی گلم تهران؟ نه عزیزم کرج هستن سمت اندیشه فاز ۳ عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما
شیطن مدیر استارتر عضویت: 1403/10/10 تعداد پست: 942 نه عزیزم کرج هستن سمت اندیشه فاز ۳ اهان قیمتا فرق میکنه بعد زیاد طول میکشه تا ب درآمد برسی جا بیوفته ادم
خوش_قدم_باجی عضویت: 1404/07/20 تعداد پست: 242 ن سالن نمیخوام بزنم ی سوال بنظرت کلا بخوای قیمت بگی از آموزشش تا وسایل چقدر میشه وسایلش اگه نخوای وسایل برند بخری و فقط دستت راه بیفته و راه و روشو یاد بگیری حدود ۱۰ تومن شایدم کمتر واقعا هزینه ی اموزشم دو سه تا جا حضوری قیمت پرسیدم یکی گفت ۱۴ یکی ۱۲ یکی ۱۸ بستگی به شهر و منطقتون داره .با این قیمتا ادم یکم زورش میاد .
آندیاایران عضویت: 1402/09/28 تعداد پست: 13816 اهان قیمتا فرق میکنه بعد زیاد طول میکشه تا ب درآمد برسی جا بیوفته ادم قطعا بله ولی با عکس و فیلم مردم بشناسنت بهتر میتونی پیشرفت کنی عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما
شیطن مدیر استارتر عضویت: 1403/10/10 تعداد پست: 942 قطعا بله ولی با عکس و فیلم مردم بشناسنت بهتر میتونی پیشرفت کنی ❤️❤️مرسی راهنماییم کردی
شیطن مدیر استارتر عضویت: 1403/10/10 تعداد پست: 942 وسایلش اگه نخوای وسایل برند بخری و فقط دستت راه بیفته و راه و روشو یاد بگیری حدود ۱۰ تومن شایدم کمتر ... اره بخدا چخبره
خوش_قدم_باجی عضویت: 1404/07/20 تعداد پست: 242 اره بخدا چخبره از مدرک میکاپم خبر ندارم زیاد ولی مامان یه ماه پیش مدرک مقدماتی فنی حرفه ایشو گرفت برا سالن زدن هم همین مدرک نیازه کلش با ۵ تومن جعم شد
شیطن مدیر استارتر عضویت: 1403/10/10 تعداد پست: 942 از مدرک میکاپم خبر ندارم زیاد ولی مامان یه ماه پیش مدرک مقدماتی فنی حرفه ایشو گرفت برا سالن زدن هم ه ... چ خوب پس اشتباه شنیدم ولی قیمتا خیلی بالاس قلبم تیر کشید واقعا نمیدونم چیکار کنم