2777
2789
عنوان

میکاپ کار چطوره شغلش برم یاد بگیریم

| مشاهده متن کامل بحث + 175 بازدید | 31 پست
ی سوال ی جا خوندم مدرک ۸۵۰ میلیونه راسته ؟ ن اون اوکیه میرم تو دلش فقط من برای هزینه هاش دو دلم

ن بابا این خبرا نیس

۸۵۰ میلیون مگه میخوان مدرک دکترا بدن 

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همون پرام ریخت شما مدرکش دارید میدونید چقدر کلا باید هزینه کنم

خودم ندارم ولی خواهرهمسرم امسال گرفت 

۲۰ تومن داد برای آموزش 

۱۰ تومنم وسیله گرفت 

بعد از اتمام دوره امتحان داد و مدرکشو گرفت 

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

نه میخوای بعد اینکه یاد گرفتی سالن بزنی؟اگه نمیخوای سالن بزنی و فقط بری تو یه سالن کار کنی .الان اکث ...

ن سالن نمیخوام بزنم  ی سوال بنظرت کلا بخوای قیمت بگی از آموزشش تا وسایل چقدر میشه 

ن سالن نمیخوام بزنم ی سوال بنظرت کلا بخوای قیمت بگی از آموزشش تا وسایل چقدر میشه

وسایلش اگه نخوای وسایل برند بخری و فقط دستت راه بیفته و راه و روشو یاد بگیری حدود ۱۰ تومن شایدم کمتر واقعا 

هزینه ی اموزشم دو سه تا جا حضوری قیمت پرسیدم یکی گفت ۱۴ یکی ۱۲ یکی ۱۸ بستگی به شهر و منطقتون داره .با این قیمتا ادم یکم زورش میاد .

اهان قیمتا فرق میکنه بعد زیاد طول میکشه تا ب درآمد برسی جا بیوفته ادم

قطعا بله 

ولی با عکس و فیلم  مردم بشناسنت بهتر میتونی پیشرفت کنی 

از مدرک میکاپم خبر ندارم زیاد ولی مامان یه ماه پیش مدرک مقدماتی فنی حرفه ایشو گرفت برا سالن زدن هم ه ...

چ خوب پس اشتباه شنیدم 

ولی قیمتا خیلی بالاس قلبم تیر کشید واقعا نمیدونم چیکار کنم