2777
2789
عنوان

چند روز دیگه میشه یه سال از عمل بینیم گذشته ولی بزرگه

| مشاهده متن کامل بحث + 13138 بازدید | 422 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انقد دلم میخاد ببینم بعد عمل چ شکلی میشم همش میترسم میگم نکنه خراب شه تا آخر عمرم پشیمونی به بار بیا ...

دکترت خوب باشه و عروسکی نباشه نتیجه ش خوب میشه من با اینکه بینی م مشکلی نداشت و معمولی بود ولی خیللللی تغییر داد فیسمو بنظرم پشیمون نمیشی و خوشگلتر میشی قطعا

😊💚و البته مقداری صبوری در هر صورت

بله صددرصد ولی خب بعد یکسال دیگه تقریبا فرم اصلیش مشخص میشه و در افراد مختلف هم ممکنه نتیجه یکسان نداشته باشه مثلت همون دکتری. که همزمان منو یه خانوم دیگه رو عمل کرد نتیجه یکی نبود مال من خیلللی خوش فرم مال ایشون اصلا رضایت بخش نبود و انگار بزرگتر از قبل شده بود

اره البته اول به دکتر گفتم نیمه فانتزی مایل به طبیعی بعد سر عمل به دستیارش گفتم عروسکی خود دکترم که ...

خب دستیار که بهش اعتباری نیست

دکتر مهم بوده که حرفتو بهش زدی

اینجور چیزا دائمی عزیزم

قشنگ تکلیفو مشخص کنین که بعدش ناراحتی پیش نیاد

انشاالله که نیمه فانتزی بشه

من خودم گوشتی بود یسال و خورده گذشته هنوز گندس

میگن جا داره من الان نزدیک یه ساله رفتم دکتر گفت نوکش دیگه سفت نیست و نرم شده اماده برای فرم گرفتنگفت هر شب تا اذان صبح چسب بزنم

خب دستیار که بهش اعتباری نیستدکتر مهم بوده که حرفتو بهش زدیاینجور چیزا دائمی عزیزمقشنگ تکلیفو مشخص ک ...

ممنونم ان شاالله. من الان نزدیک یه ساله . امشبرفتم دکتر گفت نوکش دیگه سفت نیست و نرم شده اماده برای فرم گرفتنگفت هر شب تا اذان صبح چسب بزنم