بازم شکر . عکس نمیتونم بدم چون بزرگه واقعا .کسی تجربه ای داشته ؟ بعد یه سال چیکار میکنن که درست شه؟ حس میکنم شاید باید کوچیک تر میکرد که حتی ورمم کنه این جور نباشه . نیمه فانتزی مایل به طبیعی عمل کردم .هرکی میبینه میگه چه طبیعی خوب شده ( از بس ورم کرده اینجور میگن ) .
بعدمگه ورمش بره چقدر می خواد کوچیک بشه کسی تجربه ای داره ؟ من کورتون هم زده دکتربرام چند بار . راستی به اینکه شیوه عمل بسته بوده ربط داره ؟ یا نه ممکنه کسی بسته عمل کرده باشه ولی کوچیک بشه بینی .
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
انقد دلم میخاد ببینم بعد عمل چ شکلی میشم همش میترسم میگم نکنه خراب شه تا آخر عمرم پشیمونی به بار بیا ...
دکترت خوب باشه و عروسکی نباشه نتیجه ش خوب میشه من با اینکه بینی م مشکلی نداشت و معمولی بود ولی خیللللی تغییر داد فیسمو بنظرم پشیمون نمیشی و خوشگلتر میشی قطعا
بله صددرصد ولی خب بعد یکسال دیگه تقریبا فرم اصلیش مشخص میشه و در افراد مختلف هم ممکنه نتیجه یکسان نداشته باشه مثلت همون دکتری. که همزمان منو یه خانوم دیگه رو عمل کرد نتیجه یکی نبود مال من خیلللی خوش فرم مال ایشون اصلا رضایت بخش نبود و انگار بزرگتر از قبل شده بود