2777
2789
عنوان

چند روز دیگه میشه یه سال از عمل بینیم گذشته ولی بزرگه

| مشاهده متن کامل بحث + 13138 بازدید | 422 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرتون درکل عمل زیبایی بینی خوبه ؟برگردید عقب عمل میکنید

من خب شکسته بود . ولی کلا کسی بینیش سالم باشه و فرمشم خوب و طبیعی باشه پیش نهاد نمیکنم . چون چیزی که قشنگ و سالمه چرا ادم دست بزنه . ان شاالله همیشه سلامت باشی 

جدی؟ اخه برا من ورم میکنه نوک حالت افتاده میگیره و نوک بینیمم زیاد گرده حتی کلوملا رو جمعتر از نوک گ ...

خدا کنه ورممون بره و درست شه . مال من از کنار کشیدست مخصوصا عکس نیم رخ .دکتر میگه میره عقب بعد ورم نمیدونم والا . 

جدی؟ اخه برا من ورم میکنه نوک حالت افتاده میگیره و نوک بینیمم زیاد گرده حتی کلوملا رو جمعتر از نوک گ ...

برامن اوایل که عمل کرده بودم و چسب میزدم خیلییی کوچیک و خوش فرم و سربالا بود بعد که چسبو باز کرذم رفته رفته بزرگتر شد نوکش اومد پایین

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

من اکثراً اینجوری دیدم بینی های سربالا تنفسشون خیلی اذیتن بخصوص وقتی سرما میخورن ، به بینی های ترمیمی دقت کنی اکثرا کسایی هستن که سربالاس ببینی شون و برای بار دوم میرن جراحی میکنن که تنفسشون خوب شه

چ خوبه مبارکه

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘