2777
2789
عنوان

انقد خواستگارای خوبی داشتم قبل از اینکه عقد کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 3051 بازدید | 154 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دانشجو چه رشته ای ؟ خب چرا دندون پزشکی رو ول کردی رفتی دنبال یه سرباز ؟

گول خوردیم، چون خودشو خوب نشون میداد

خانوادشم خیلی خوب بودن و سرشناس و واقعا هم خوب بودن

دانشجو معلمم

بابا چته ۲۱ سالتهحالا من ۲۴ سالمه بچگیم دو هفته متاهل شدم رگباری خواستگار داشتمالبته من دخالت تو زند ...

ولی میگن بعد از اینکه تو عقد جدا شدی کیسای خوب نمیاد یا اگه بیاد تا بفهمن میرن

و واقعا هم همینطوری بود تا الان که جدا شدم... 

درک نمیکنم چرا به قول خودت دکتر و مهندس و .. رو قبول نکنی، بله به یه سرباز بیکار بدی؟🤔یه جای کار یا ...

اخه همه چیز که شغل نیست

خیلی چیزای دیگه هم هست مثل خانواده، شخصیت، پول و... 

اونم تازه درسش تموم شده بود رفته بود سربازی و بعدش شاغل میشد

اشکال نداره اینکه بدون بچه جدا شدی کلاتو بنداز هوا باید خپشحال باشی 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

والا با این حرفا استرسی شدم تازه من ۲۴ سالمه خانوادمم محدودم کردن 🙁ینی دیره؟

نه بابا چه دیری ۲۴ کجاش دیره 

منم ۲۰ سالمه خودم واقعا تا ۶ ۷ سال آینده فکر نکنم ازدواج کنم 

what you're not changing you're choosing 🦋🫧

بیخیال منم همینطورم ما یه فکت داریم پیش خودمون دخترایی ک خاستگار زیاد داشتن شانس ندارن

اتفاقا شانس داشتن دیگ ابنک تو قدر ندونستی و غره شدی چ ربطی ب شانس دار میگن خدم کردم ک لنت برخودم باد