2777
2789
عنوان

چند روز دیگه میشه یه سال از عمل بینیم گذشته ولی بزرگه

| مشاهده متن کامل بحث + 13125 بازدید | 422 پست
کلا هم مدلش هم اندازش بیش از حد طبیعیه زیادم سربالا نیس اولش خوب بودا الان نوکش افتاده س بزرگم هس یک ...

شمام مثل منی من حتی جای قوز قبلیمم یکمی برجستس گفتم چرا قوز داره گفت چون گوشتی بودی از عمد زیاد تراشش نزدم که بد نشع ،امشب به شوهرم گفت تورو خدا بزار برم قوزشو بردارم و سربالاش کنم😪

هعی دنیا به هیچکی وفا نداری...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با بیهوشی مجدد ؟ حالا من تو مطب بودم دیدم با بی حسی بغضی پره ها رو درست کردن همونجا

نمیدونم هرجوری هس میخام درس بشه حالا بیهوشی یا بیحسی

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

بنظرتون درکل عمل زیبایی بینی خوبه ؟برگردید عقب عمل میکنید

نه اصلا خوب نیست به دردش نمی ارزه من 2ماهه افسردگی گرفتم عمل من باز بود بسته نبود یعنی برگردم به جای بینیم فیلر میزدم کلا به صورتم

شمام مثل منی من حتی جای قوز قبلیمم یکمی برجستس گفتم چرا قوز داره گفت چون گوشتی بودی از عمد زیاد تراش ...

پوووففف😓

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

نه اصلا خوب نیست به دردش نمی ارزه من 2ماهه افسردگی گرفتم عمل من باز بود بسته نبود یعنی برگردم به جای ...

واقعا درد داشتی

شمام مثل منی من حتی جای قوز قبلیمم یکمی برجستس گفتم چرا قوز داره گفت چون گوشتی بودی از عمد زیاد تراش ...

این چیزی نداره با عمل بسته باز می‌کنه سوهان می‌کشه و نوکشو میده بالا هزینه خیلی کمی بگیر ه فک کنم