2777
2789

من از عروسی بدمممم میاد ، از مجلس مفت خوری قوم و خویش و بساط غیبتشونو چشمای شورشون و چه و چه وچه بدممم میاد 

دوست دارم هزینه عروسی رو ب نیازمندا کمک کنم، 

داماد میگه مجالس عروسی فامیل کلی هدیه بردن الان باید بیان جبران کنن نمیدونم چیکار کنم اصلا دوست ندارم زندگیم رو با وجود ادمای منفی اطرافم شروع کنم 

ترجیحم اینه ک ی مهمونی خودمونی باشه تا ی عروسی ۵۰۰ نفره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راست میگه طفلک

عروسی یه شب تو کل ۷۰یا۸۰سال عمر ادم

حیفه واقعا

اینم ارزو داره رخت دومادی بپوشه

خدایا...حس میکنم قراره پارم کنی...خب ببین کاراتو!...مثلا بندتم باید نازمو بخری...ولی شدی اربابو منم برده...هی میتازونی!

ینی دوماد میخواد فقط بخاطر هدیه چند برابر خرج کنهعجیبهولی من عروسی دوس دارم خیلی

ن خب میگه ی شب بیاد موندنی میشه برامون ، علاوه بر اون ما کلی تو جشنای فامیل هدیه بردیم وقتشه جبران کنن [فقط میخواد بدونه چقدر برای فامیلاش با ارزشه ] 

راست میگه طفلکعروسی یه شب تو کل ۷۰یا۸۰سال عمر ادمحیفه واقعااینم ارزو داره رخت دومادی بپوشه

خب منم میگم بپوشیم عکسم بگیریم،چند نفرم در حد مهمونی دعوت کنیم 

خب منم میگم بپوشیم عکسم بگیریم،چند نفرم در حد مهمونی دعوت کنیم

اونجوری که حال نمیده

عروسی باید شلوغ باشه 

خدایا...حس میکنم قراره پارم کنی...خب ببین کاراتو!...مثلا بندتم باید نازمو بخری...ولی شدی اربابو منم برده...هی میتازونی!