2777
2789
عنوان

بعد کدوم اتفاق یه غم عجیبی دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 1328 بازدید | 71 پست
ممنونم اگر دوست داشتی براش فاتحه یا سوره قدر بخون یا صلوات بفرست 🥺

چشم

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
فوت خواهر نازنینم تمام دنیام رفت از ۲۶ دی دیگه مرده متحرک شدم.😭

خدا بیامرزه

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خدابهت صبربده

مرسی عزیزم سه سال و نیم گذشته اما داغشون همچنان تازس 

اینام تو بدترین شرایط روحی خودم اتفاق افتاد همون موقع با شوهرم درگیر بودم و درحال جدایی 

تومراسم های مامانم اینا خواهرام و برادرهای دیگم شوهر ها و زن هاشون کنارشون بود ومن تنهابودم خییییلی سخت بود 

پریناز۲۰۱۸سابق هستم قصه ی گوی سایت!

مامانم الان 4ماه که مامانم پیشم نیست تا ابذ غم عالم رو دلم دلتنگ چشمام پر اشک تا ابد🖤💔😭😭😭😭😭

🚫دوستی ممنوع🚫🖤مادر 🖤مرا ببخش بخاطر شکست هایم... انتخاب هایم...تنهایی هام...گریه هایم...که همه بخاطره کسی دیگر بود! اما تو غصه ام را خوردی... مامان قشنگم دلخوشی زندگی ام پناه و تکیه گاه روزهای سخت رفیق روزهای شاد و غمگینم تو بودی 🖤مامان🖤 قشنگم رفتی منو تو دنیا بی رحم تنها گذاشتی💔🖤🕯️😢🥺😭😭😭😭 من ببخش حلالم کن اصلا باورم نمیشه تو واقعا رفتی  واقعا اسمت بهت می اومد یه پری واقعی بودی من قدرتو ندونستم  دوستت دارم خواهم داشت یه عشق فقط یار من و یار من و یار خودم باش عشقم❤️دوستت دارم❤️

بعد از دست دادن عزیزم چندماهه دلم آتیشه حتی لبخندم به لبم نمیاد تو اوج خوشی ها چشمام خیسه هر لحظهو هر ثانیه داغش رودلمه وقتی میگن خدا رحمتش کنه انگار آب یخ میریزن رو سرم عزیزدلم اگه خواستی یه صلوات واسه داداشم بفرست💜

مرسی عزیزم سه سال و نیم گذشته اما داغشون همچنان تازس اینام تو بدترین شرایط روحی خودم اتفاق افتاد همو ...

عزیزم داغ یه عزیز سخته دیگه شما که داداش وزنداداشت هم بودن واقعا امتحان سختی بوده ایشالله خداکمکت کنه بتونی تحمل کنی ،شوهرت تواون حال و روز نمیومد پیشت؟الان چطوره خوبه ؟ایشالله روزای خوبی درانتظارت باشه گلم