2777
2789
عنوان

میخوام برم حموم عمومی

| مشاهده متن کامل بحث + 56842 بازدید | 246 پست
واقعا تک وتوک پرسیدن مگه حموم عمومی هست!!!واقعا هست!؟؟؟چرا اینجا یچیزایی که تو دنیای واقعی نرمال نیس ...

عزیزم حتما شما اطلاع نداری بله هست یه سرچ بزنی تو شهر خودتم پیدا میکنی  ، بازسازی هم کردن تقریبا مثل استخره با دوش های جداگانه من یه بار با اصرار مامانم و خاله هام رفتم اما با سلیقه ما جوان ها جور نیست بقیه چون از بچگی خاطره دارن خوششون میاد من چندشم میشه 

دانشگاه حقوق خوندم اما دختری هستم که بیشتر از کتاب‌های قانون ، ذهنش با ترکیب رنگ‌ها در عکاسی و مزه‌ها در آشپزخانه سروکار داره ، زندگی برای من پیدا کردن تعادل میان قانون و عشق است / درخواست دوستی ندید ❤️ هر سوالی راجع به آشپزی ، حقوق ، عکاسی ، روانشناسی و کتابخوانی داشتید خوشحال میشم پاسخ بدم 🥰 ( دوستان وکیل نیستم و وکالت شرکت نکردم فوق لیسانس حقوق دارم سو تفاهم نشه ممنون )

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

احتمال این ویروس از استخر تقریبا صفره نترس

اره تو نت همینو نوشته اما دکتر عفونی به من گفت ترجیحا اگه از استخر و باشگاه استفاده میکنید ، واکسن بزنید 

دانشگاه حقوق خوندم اما دختری هستم که بیشتر از کتاب‌های قانون ، ذهنش با ترکیب رنگ‌ها در عکاسی و مزه‌ها در آشپزخانه سروکار داره ، زندگی برای من پیدا کردن تعادل میان قانون و عشق است / درخواست دوستی ندید ❤️ هر سوالی راجع به آشپزی ، حقوق ، عکاسی ، روانشناسی و کتابخوانی داشتید خوشحال میشم پاسخ بدم 🥰 ( دوستان وکیل نیستم و وکالت شرکت نکردم فوق لیسانس حقوق دارم سو تفاهم نشه ممنون )

چراا کلا یه فضای بازیه و چند تا اتاق داره و نمیشه از اول تا اخر اونجا بود

قسمت حمام نمره خصوصی هم احتمالا داره .اونجا برو 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
نرو😐کی دیگه میره حموم عمومی که حالا تو میخوای بری

ماشهرقم رفتیم ،برای مسافراهست هنوز

عزیزان نی نی سایتی لطفا مادرانی که بالای 30 سال هستند توتاپیکهای من شرکت کنن. نیاز به راهنمایی ونظرمجردها وبچه مدرسه ای هاندارم ضمنا توی تاپیکی که درموردش تجربه دارید برید راهنمایی کنید واگر تجربه ندارید نظراتتون رو برای خودتون نگه دارید ما بهش احتیاج نداریم.

چند ساله که دلم میخواد یه بار دیگه به یاد دوران کودکی برم حموم عمومی از این سالنی ها که کیسه میکشن . یادش به خیر چه قدر با مادرم و دوستان و همسایه ها خوش بودیم اونجا .

😐😐😐😐😐مثل استخره دیگه تو شنا نمیری؟! اییییی نداره دیگه قرار نیست که وقتی چرکات درمیاد همون وسط ب ...

نه کلا جای عمومی نمیرم یبارتوعمرم استخررفتم دیگه حالم بدمیشدنرفتم خیلی وسواس دارم جای عمومی