2777
2789
اصلا دیر نیست خیلیا از دوازدهم شروع میکنن ولی وقتی یازدهم میخونی میفهمی چقدر رر نسبت به بقیه جلویی و ...

مرسی عزیزم

یه چیز دیگه

من نتونستم دهم رو جمع کنم،به نظرت همگام با یازدهم دهم رو هم بخونم یا بندازمش تابستون؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی الان دیدم ناامید شوم من تراز مازم شد ۷ هزار صد اینا خیای داغونه نه؟نمیتونم به بودجه برسم برا ازم ...

آره چرا نتونی؟ دوازدهمی؟ اگر دوازدهمی کمتر برو مدرسه 

اگر یازدهمی و دهمی خیلی سخت نگیر و سعی کن خوب بخونی

و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی

یعنیا دلم میخواد این جمله تو خونم جریان پیدا کنه :) خیلی زیاد قشنگ و حقه

منم خیلی باهاش کیف کردم خدایی معرکست

و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی

شما یازدهمی قاعدتاً مدرسه هم باید بری چطور میگی صبح ساعت هفت چیکار باید بکنم؟

منظورم پنجشنبه جمعه بود که وقت بیشتری هم برای خوندن دارم

در کل توی برنامه ریزی مشکل دارم حالا چه از ۷ صبح شروع کنم به خوندن چه از ۴ عصر

عزیزم خیلی تبریک میگم به تلاشت آفرین و باعث افتخاری بانوی قوی ❤️عزیزم بهتراینه که جاهایی که مشکل دار ...

ممنون گلم.دعاکن بتونم.چون واقعا دارم حسرت سالهای ازدست رفتم رو میخورم که چرا همون موقع ادامه ندادم.البته سه بار کنکور دادم ولی چون رشته هایی که قبول میشدم دوست نداشتم نمی‌رفتم.من ریاضی و فیزیک رو یادم نیست.اینارو فیلم ببینم کل کتاب رو؟

خنده ی خدا را میشنوی؟؟ آرزوهایت راشنیده وبه آنچه که محال می‌پنداری میخندد
دوازدهمم و نمیزارن مدرسه حس میکنم و همم میان خیلی سردرگمم

نرو اگر میبینی مفید نیست مدرسه برات نهایتا میخواد انضباطتت رو کم کنه که هیچ جا به دردت نمیخوره 

نگران نباش اول راهه قرار نیست همه چیز عالی بشه 

ترازت خیلییییم خوبه 

روز به روز پیشرفت میکنی و مهم اینه هفته ی بعد بره بالا تر حتی شده 100 تا 

خیلی خستم الانم دوازدهمم دیگه دیز

دیر؟؟ با این حرف فقط خودت رو دلداری میدی که عذاب وجدانت بخوابه 

90 درصذ کسایی که رشته های تاپ درس میخونن از سال دوازذهم شروع کزدن 

مرسی عزیزمیه چیز دیگهمن نتونستم دهم رو جمع کنم،به نظرت همگام با یازدهم دهم رو هم بخونم یا بندازمش تا ...

همگام بخون گل من