2777
2789
عنوان

دارم میمیرم ولم کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 705 بازدید | 42 پست

چه بهونه‌ی مسخره ای . میتونه دورا دور بمونه دوستت داشته باشه هفته ای یک بار یا هفته ای دوبار بیاد دنبالت . میتونه یه روز در میون زنگ بزنه اصلا میتونه بزاره تو زنگ بزنی یا هرچیزی

ولی من به فکرتم درستو بخون دیگه چه بهونه مسخره ایه . غلط کرد همون اول اومد جلو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من این حد از کوچیک شدنو نمیفهمم واقعا

تجربه نکردی شاید

ادم تو ی لحظه همه ی رویاهاش زندگیش پودر میشه

دعا کنید برام کسی که عاشقشم برگرده و عروسی کنیم!کاش خدا هیچ ارزویی و برای هیچکس حسرت نکنه..💔😔کاش صلاحم با خواسته ام یکی بشه!

تجربه نکردی شایدادم تو ی لحظه همه ی رویاهاش زندگیش پودر میشه

ارع شاید با خودت بگی چقد سخته من خیلی دوست اش دارم ولی اون تو رو دوس نداره برای منم پیش اومده بود خیلی دوسش داشتم ولی با خودم گفتم اون وقتی دوسم نداره لیاقتمو نداره الانم من ازدواج کردم خیلیم شوهرمو دوس دارم  شورت کثیفشم نمیدم به اون یه لا قبا

چه بهونه‌ی مسخره ای . میتونه دورا دور بمونه دوستت داشته باشه هفته ای یک بار یا هفته ای دوبار بیاد دن ...

همین مسخره بودن دلیلش منو دیونه میکنه اگ دلیل قانع کننده ای داشت انقد ناراحت نمیشدم

همین مسخره بودن دلیلش منو دیونه میکنه اگ دلیل قانع کننده ای داشت انقد ناراحت نمیشدم

عزیزم من قشنگ میدونم چه شب سختی رو داری میگذرونی 

چند وقت بود باهم بودید؟  فقطمجازی بودین یا همو دیده بودین

عزیزم وقتی میگن رابطه احساسی شدید با پسر نامحرم حرامه میخوتن به این حال نباشی، برو پیش خداو از خدا بخواه راه درستی را بهت نشون بده. 

دختر خوب بغل یک پسر هیچ وقت قابل اعتماد نیست حتی اگه شوهر هم بشه 

هییییچکس الکی‌نمیره اونی ک واقعا بخوادت‌خار هم باشی می مونه کنارتیادخودم افتادم بدترین‌ روزاروپشت سر ...

عزیزم تعریف میکنی؟

الام با کسی هستی؟ 

اون چی شد؟

چجوریزشکست و 

کلا تعریف کن

❤️💐نی نی یار عزیزم💐❤️من دیگه خط ندارم باهاش عضو بشم تعلیقم نکن 🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥲🥲🥲🥲هر موقع قصد تعلیقمو کردی بهم یه اخطار بده خودمو جمع کنم ممنونم ارت😍🙏🏻

عزیزم من قشنگ میدونم چه شب سختی رو داری میگذرونی چند وقت بود باهم بودید؟ فقطمجازی بودین یا همو دیده ...

دو هفته ولی اندازه ۱۰ سال دوسش داشتم..

شنیدی میگن رابطه طولانی مدت کات کردنش اسونتر از رابطه کوتاه مدته

دو هفته ولی اندازه ۱۰ سال دوسش داشتم..شنیدی میگن رابطه طولانی مدت کات کردنش اسونتر از رابطه کوتاه مد ...

نه عزیزم مطمعن باش آسون تره...  از خودت انتظار نداشته باش به این زودیا و سریع حالت خوب شه خودتو درک کن و بزار قلبت سوگواری کنه.... بدون یاد گرفتن تجربه های زندگی درد داره ولی بزرگت میکنه