منی که خسته و کوفته از بیمارستان برگشتم و شبم برا امتحان نخوابیدم میرم خونه و با مکالمه گهربار مامانم و خالم مواجه میشن که بهم میگن ای بابا این دکترام چیزی حالیشون نیس طب سنتی و گیاهی خوبن و بهم درمان های عجیب غریب توصیه میکنن 😐
سلام من پولیپ دارم ۷میل تو رحمم..لکه بینی دارم ..میخوام برم ای وی اف با این پولیپ چی کنم...خیلی میت ...
پولیپ رحمی معمولا یه رشد خوش خیم از بافت رحمه و اندازشم برا شما زیاد بزرگ نیس معمولا خوش خیمن چون گفتی لکه بینی و قصد ای وی اف داری شاید پزشک بخواد نمونه برداره و بررسی پاتولوژی بکنه برا اطمینان بستگی به تشخیصش داره
آفرین چه خوبببموفق باشیچرا دندان رو انتخاب نکردی؟ با این رتبه صد در صد میاوردیاز یازدهم شروع کردی؟
دندان رو که با رتبه های بالا تر از منم میشه اورد اما همه اولویت های انتخابیم پزشکی بود تو انتخاب رشته به دو دلیل یکی علاقه دومی هدفم برا مهاجرت که با دندان سختر از پزشکی میشه رفت
من پسرم عمل بیضه داره بیهوشی عمومی میگیره ولی سه هفته هست ابریزش بینی داره و هیچ علامت دیگه ای نداره ...
اگه فقط ابریزش هس تب و خس خس سینه و سرفه و گرفتگی نیس فک نکنم مشکل چندانی بشه و اینکه سه هفته بعد عمله ولی شما قبل عمل به متخصص بیهوشی اطلاع بدین که مطمین بشه راهای تنفسی کامل بازه
دقیقانصیحت یا تجربه ای ندارین که به من کمک کنه؟یازدهممدیر نیست برای شروع؟از یازدهم بدون پشت موندن می ...
چرا دیر باشه کاملا زمان مناسبی برای شروعه و اینکه مستمر بخونین و خودتونو با کسی مقایسه نکنین که فلانی خیلی ازم جلوعه و من دیر کردم من خودم دیر تر از همه شروع کردم رتبه بهتریم اوردم ولی یه ویژگی خاصی که دارم اینه اعتماد به نفسم بالاعه همیشه میگم شاید کسی نتونه تو این مدت امتحانو جمع کنه اما من تنها کسیم که میتونم و اهمیت نمیدم قبلا کسی تونسته با نه از خودت مطمئن باش
اگه فقط ابریزش هس تب و خس خس سینه و سرفه و گرفتگی نیس فک نکنم مشکل چندانی بشه و اینکه سه هفته بعد عم ...
فردا عمل داره شهرستانم باید برم تهران بینیش کیپ میشه چون ابریزش داره تب و سرفه و اینا هیچی نداره خیلی استرس دارم قبولش نکنن دوباره چند ماه عقب بیفته تا نوبتش بشه
عزیزم اصلا نگران نباش احتمال سرطانی بودن پلیپ رحمی تو سنین باروری اونم با اندازه کوچیک مثل مال تو کمتر از ۱ درصد هست مال شما میشه گفت قطعا اوکیه من چون خودم حساسم و دانشجوام اینطور گفتم
چه خوبببممنون از کمکتون♥️اعتماد به نفسم بالاست و معدلمم بیستهاما انگار یه ترسی همیشه قبل شروع تو وجو ...
من بهت گفتم تنها ویژگی متمایزم از بقیه اینه همیشه اعتماد دارم به خودم و خدا میگم خدایا من اینکارو شروع کردم با کمک خودت مطمئنم نتیجه میگیرم به خودت اگه قبلا هم کسی با شرایط من قبول نشده باشه مهم نیس من اولیشم و برو جلو
فردا عمل داره شهرستانم باید برم تهران بینیش کیپ میشه چون ابریزش داره تب و سرفه و اینا هیچی نداره خیل ...
درک میکنم ولی شما حتما قبل عمل به متخصص بیهوشیش بگین اون چک میکنه اگه اوکی بود قبول میکنن اگه نه که به خاطر سلامتی خودش مجبورن قبول نکنن چون راه تنفسی باید باز باشه