2777
2789
عنوان

😓😞بنظرتون عاشق شدن دست خود ادمه

| مشاهده متن کامل بحث + 182 بازدید | 18 پست
خیلی سخت شدددممنون عزیزدلم دورت بگردم که انقد وقت گذاشتییکی میگفت چله زیارت عاشورا هم خیلی جواب میده

خواعش میکم موفق باشی 

از روزهای نحس ، الآن ایام قمر در عقرب هست ( پس فردا روز یکشنبه ساعت ۱۴ و خورده ای ایام قمر در عقرب سپری میشه ، بعدش شروع کن )

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

غسل اویس قَرَنی ( هر از گاهی اواخر استحمام انجام بده " جهت ایجاد محبت بین زن و شوهر فوق العاده هست " من که مجردم تو نی نی سایت دیدم جواب گرفتن : اینم اولین بار در روز نحس نباشه از دفعات بعدی مهم نیست ) 

غسل زیبایی زلیخا ( یام یوسف " سرچ کن ) : به چشم شوهر زیبا و معشوقه آمدن : اینم اولین بار ...

میتونی چنتا غسل داری یه بار غسل بگیری ( فلان و فلان و فلان غسل را انجام میدهم قربه الی الله ) 

هر از گاهی آیه ی مودت رو بخون به چیز شیرین و زن و شوهر بخورید ( اززجنس خودتلن همسرانی آفریدم تا در کنار او آرامش بگیرید ... )

اگه نماز میخونی ( یا گاهی که میخوای بخونی ) من بعد تو قنوت نمازهات آیه ی ۷۴ سوره ی فرقان رو بخون از ربنا تا آخر آیه ( همونی که توش قرة العين داره )

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواعش میکم موفق باشی از روزهای نحس ، الآن ایام قمر در عقرب هست ( پس فردا روز یکشنبه ساعت ۱۴ و خورده ...

ممنون عزیز دلم فدات بشم خیلی لطف کردید

غسلارو یعنی همه غسلارو بگم و فقط یبار حرکتشو انجام بدم؟

کاربری دست من ویار (رفیق صمیمیم هست)کمتر کارگاه بازی دربیاریدانقد صمیمی هستیم که از ریزترین چیزای همم خبرداریم دیگه کاربری مشترک که چیزی نیست

ممنون عزیز دلم فدات بشم خیلی لطف کردیدغسلارو یعنی همه غسلارو بگم و فقط یبار حرکتشو انجام بدم؟

آره مثلا چنتا غسل داری یه غسل کافیه فقط قبل بگو فلان و فلان و فلان غیل را انجام میدهم قربه الی الله بعدش غسل کن ( اینم بگم با همه ی غسل ها میسه نماز خوند به جز غیل حیض که باید وضو هم بگیری