2777
2789
عنوان

این روفرشی چیه اخه

| مشاهده متن کامل بحث + 452 بازدید | 30 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اخه هم اینو میدیم بشورن هم رو فرشیو میشورم بابا لاقل یکیش کثیف شه چرا خودمو اذیت میکنم میگفتم من ...

مادر من کاور رو وسایل آشپزخونه کشیده من بدم میاد واقعا !

واقعاااا 

مادر منم همین مونده رو روفرشی روفرشی بندازه

من تا دخترم كوچيك بود داشتم و در عوض خيالم راحت بود بچه هم راحت بودمثلا ماژيكي رنگي چيزي از دستش ميف ...

پسر منم کوچیکه 3 سالشه  ریخت پاش داره ولی دیگه خسته شدم چند ساله میشورم اه 

داداش من از رو فرشی متنفره متنفر میگه اگه میخای رو فرشی بندازی وقتی میخاستی قالی بخری اینقدر حساسیت ...

دقیقا حرف منم هست

ترجیح میدم به ذوق خویش دیوانه باشم، تا به میل دیگران عاقل...

والا من‌فرش دستبافت گل ابریشم رو انداختم زیر پاهای قشنگ بچه هام 

کاری نمونده که روش نکنن

بدون روفرشی

بعد میریم خونه یکی از اقوام کل مبلا کاور 

کل فرشا کاور

فرشاشم ماشینیه 

ادم قلبش میگیره تو خونه ش

لامصب برا کی خریدی اون مبل و فرشو 

مگه چقدر قراره زندگی کنیم؟؟

من فرشام دستبافته

الانم نمیشه خرید

زود زود بدم بشورن هم خراب میشه

چند سالی هست روفرشی میندازم

فرشام تمیز موندن. هر چهار سال یه بار میدم فرشا رو میشورن. روفرشی رو‌هم هر دو ماه یه بار خودم میشورم. نمیدونم چرا‌بمگید فرش با وجود روفرشی کثیف میشه

چرک کف پا، ریخت و پا بچه ها، دست کثیفی که‌بچه ها روش میکشن باعث چرک شدن فرش میشه، روفرشی باشه جای فرش، روفرشی چرک میشه دیگه

من می‌ندازم.. فرشام دست‌بافته نمیتونم دائم بدم قالیشویی.. ولی فرش ماشینی روفرشی نمی‌خواد 

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
فرشای من سرمه ایه فک نکنم کثیفیش زیاد ب چشم بیاد

فرش های من رنگش روشن هست دو تا بچه کوچیک هم دارم. یه روفرشی پهن کردم که همیشه اونجا سفره می اندازم.  یه رو فرشی پهن کردم اون قسمت که افتاب میافته رو فرش ها. یه روفرشی هم پهن کردم جلو تلوزیون جایی که بچه ها می شینند میوه و چایی و خوراکی می خورند  دیگه همون ها رو می شورم قالی ها هم لک نمی شه

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

والا من‌فرش دستبافت گل ابریشم رو انداختم زیر پاهای قشنگ بچه هام کاری نمونده که روش نکننبدون روفرشیبع ...

راست میگی گاهی قلبم یجوری تیر میکشه میگم الاناست ک بمیرم بهو به خودم میام میگم واقعا اونجور که باید زندگی نکردم فقط در حال مواظبت از وسایل خونه بودم بقیه بودم خودم نه