little_strawberry00 مدیر عضویت: 1403/06/30 تعداد پست: 4853 عنوان اکسم تولدمو تبریک گفته 😐😐چه دلیلی داره | مشاهده متن کامل بحث + 134 بازدید | 21 پست واقعا چرا باید اون آدمی که زندگیمو سیاه کرد تبریک بگه مهمم براش؟؟؟ زیبایی و اعتماد بنفس و مدافع حقوق زنان و موفقیت اگه آدم بود : شیما کاتوزیان🎀>>> هیترا و مخالفاش : پیک می ها، توسریخورا، و نرهای سست عنصر 1404/08/02 | 21:37 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
little_strawberry00 مدیر استارتر عضویت: 1403/06/30 تعداد پست: 4853 احتمالا برای تو مهم تره عزیزم....اما اونم به فکرت هست و میخواد برگرده و دوباره با تو باشه قبلا برام مهم بود خیلیولی الان تو شوکم فقط دوست ندارم برگردم زیبایی و اعتماد بنفس و مدافع حقوق زنان و موفقیت اگه آدم بود : شیما کاتوزیان🎀>>> هیترا و مخالفاش : پیک می ها، توسریخورا، و نرهای سست عنصر
little_strawberry00 مدیر استارتر عضویت: 1403/06/30 تعداد پست: 4853 سلام. چطور سیاه کرد؟ هرجور که فکرشو کنی:) زیبایی و اعتماد بنفس و مدافع حقوق زنان و موفقیت اگه آدم بود : شیما کاتوزیان🎀>>> هیترا و مخالفاش : پیک می ها، توسریخورا، و نرهای سست عنصر
مهرانه_پر_پرواز عضویت: 1403/03/31 تعداد پست: 4220 قبلا برام مهم بود خیلیولی الان تو شوکم فقط دوست ندارم برگردم اینطوری نشون نمیده...دوست داری برگردی اما زمانی که اون تغییر کرده باشه و اون آدم سابق نباشه
پنگوین_لاسوگاس عضویت: 1404/07/25 تعداد پست: 385 هرجور که فکرشو کنی:) چقدر قبیح و دارک .... چرا تن دادی؟ آرامش سهم قلبیست که در تصرف خداست
little_strawberry00 مدیر استارتر عضویت: 1403/06/30 تعداد پست: 4853 چقدر قبیح و دارک .... چرا تن دادی؟ تن به چی؟ دور از جون من رابطه اینا منظورم نیستادستمم نگرفته تاحالا زیبایی و اعتماد بنفس و مدافع حقوق زنان و موفقیت اگه آدم بود : شیما کاتوزیان🎀>>> هیترا و مخالفاش : پیک می ها، توسریخورا، و نرهای سست عنصر
little_strawberry00 مدیر استارتر عضویت: 1403/06/30 تعداد پست: 4853 اینطوری نشون نمیده...دوست داری برگردی اما زمانی که اون تغییر کرده باشه و اون آدم سابق نباشه نه من اینطوریم اتفاقای گذشته هیچوقت یادم نمیره بهترین آدم روی کره زمینم که بشه اخلاقای گذشتشو هی مرور میکنم زیبایی و اعتماد بنفس و مدافع حقوق زنان و موفقیت اگه آدم بود : شیما کاتوزیان🎀>>> هیترا و مخالفاش : پیک می ها، توسریخورا، و نرهای سست عنصر
مهرانه_پر_پرواز عضویت: 1403/03/31 تعداد پست: 4220 نه من اینطوریم اتفاقای گذشته هیچوقت یادم نمیره بهترین آدم روی کره زمینم که بشه اخلاقای گذشتشو هی مرو ... پس ازش کینه به دل نگیر و ببخشش و تو گذشته جاش بذار...اینطوری روحیه خودتم خیلی بهتر میشه
پنگوین_لاسوگاس عضویت: 1404/07/25 تعداد پست: 385 تن به چی؟ دور از جون من رابطه اینا منظورم نیستادستمم نگرفته تاحالا ببخشید خودت گفتی هر جور فکرشو کنی منم طبق خواسته خودت کم نزاشتم آرامش سهم قلبیست که در تصرف خداست