2777
2789
عنوان

دخترای مجرد بیاییددد

| مشاهده متن کامل بحث + 980 بازدید | 95 پست
چرا کسی کاریش کرده بود؟؟

بخاطر خانواده اش 

و اینکه اخرا با ی پسره رفته بود تو رابطه احتمالا اذیتش می‌کرده

( من اون مدت شهر خودمون نبودم زیاد جزییاتش نمی‌دونم اینم بچه ها گفتن)

خیلی تنها بود من هر سری دلش می‌گرفت ناراحت بود میرفتم پیشش ولی متاسفانه من حدود شش ماهی نبودم این اتفاق  افتادع بود بچه های دیگم حواسشون بهش نبوده بود

واییی فک میکردم فقط من اینجورم🥲🥲🥲

وقتی تو میگویی وطن بوی فلسطین میدهی من کی نژاد عشق با تازی برابر میکنم وقتی تو میگویی وطن از چفیه ات خون میچکد من یاد قتل نفس با الله و اکبر میکنم وقتی تو میگویی وطن شهنامه پر پر میشود من یاد فردوسی ان پیر دلاور میکنم وقتی تو میگویی وطن من خاک بر سر میکنم گویی شکست شیر را از موش باور میکنم ٫ زنده باد ایران و ایرانی ، درود بر کوروش بزرگ❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخاطر خانواده اش و اینکه اخرا با ی پسره رفته بود تو رابطه احتمالا اذیتش می‌کرده( من اون مدت شهر خودم ...

خانوادش الان پشیمونن پسره چیکار میکنه میتونی تحقیق کنی

I am Hanna, a Michael Jackson fan, I love his show, especially his gummy laugh. I love to sleep. My favorite animal is a cat.❤🤍🐼🥥🦧𔓙️

خانوادش الان پشیمونن پسره چیکار میکنه میتونی تحقیق کنی

راستش ما یک اکیپ بودیم چهار نفره

یکی اون بود

یکی ی رفیق دیگم که بخاطر رلش با ما قطع رابطه کرد

یکی هم یک رفیق دیگم بود که منو اون دعوا کردیم

به هیچ کدوم دسترسی ندارم

ولی پسره که رفته دنبال زندگیش حتی رفیقم گفت خدش قرصی که خواسته پسرع خریده براش

خانواده اشم مادرش میگفتن خیلی گریه می‌کرده اینا روزش ولی پدرع ن انگار زودتر می‌خواسته جمع شه داستان ک کسی نگه خودکشی کرده ابروش نره

فقط مادره دنبال این بود که کی براش قرص خریده

راستش ما یک اکیپ بودیم چهار نفرهیکی اون بودیکی ی رفیق دیگم که بخاطر رلش با ما قطع رابطه کردیکی هم یک ...

وای چرا انقدر ادما ظالم شدن باورت میشه از ۶ سالگی همچین چیزایی میبینم قلبم درد میگیره میگم ای کاش ادما مهربون باشن

I am Hanna, a Michael Jackson fan, I love his show, especially his gummy laugh. I love to sleep. My favorite animal is a cat.❤🤍🐼🥥🦧𔓙️