2777
2789
عنوان

دخترای مجرد بیاییددد

| مشاهده متن کامل بحث + 980 بازدید | 95 پست
بعضیا نمی دونم چرا یه جوری ان حتی یه غریبه براشون ابراز ناراحتی می کنه من مشکلاتم به چشم هیچکی نمیاد ...

اوف الهی قربونت برم من .ازخدامیخام بزودی زود آدمی که تایپته بیاد خاستگاریت 

یارب این آتش که برجان من است سردکن آنچنان که کردی برخلیل

عکسارو نشون بده چندتا دخترم بفرست سمتش بگو میخوای هرروز ابروی پسرت برده شه مدرکو که ادم راحت میسازه ...

کار راحتیه اما  نمیخام از من چیزی پخش کنه خانواده پدریم حساسن دردسر میشه واسم😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کار راحتیه اما نمیخام از من چیزی پخش کنه خانواده پدریم حساسن دردسر میشه واسم😐

تاحالا عکسی گرفته ازت مثلا موقعی که بغلش بودی؟ از تو چیزی پخش کرد شکایت کن تو ناشناس پخش کن همچیو اگه تلگرام داره لینک چت ناشناسشو بده تو ناشناسش بهش پیام بدم

I am Hanna, a Michael Jackson fan, I love his show, especially his gummy laugh. I love to sleep. My favorite animal is a cat.❤🤍🐼🥥🦧𔓙️

تاحالا عکسی گرفته ازت مثلا موقعی که بغلش بودی؟ از تو چیزی پخش کرد شکایت کن تو ناشناس پخش کن همچیو اگ ...

مادرش گوشی ساده داره

آره عکس داریم باهم😐

بعدشم ما روستاییم همه همو میشناسن دستم بسته اس

مادرش گوشی ساده دارهآره عکس داریم باهم😐بعدشم ما روستاییم همه همو میشناسن دستم بسته اس

خودش گوشی داره که تلگرام باشه ناشناس من باهاش میحرفم مدرک جمع میکنم که بدم دستت توهم بده به یه ادم رندوم بگو پخش کن همین

I am Hanna, a Michael Jackson fan, I love his show, especially his gummy laugh. I love to sleep. My favorite animal is a cat.❤🤍🐼🥥🦧𔓙️

خودش گوشی داره که تلگرام باشه ناشناس من باهاش میحرفم مدرک جمع میکنم که بدم دستت توهم بده به یه ادم ر ...

فکر خوبی که هست اما اینجا همه اعتقاد دارن پسره هرگوهی هم که خورد مشکلی نیست😐💔

🤣💔تو رو میبینم یاد رفیقم میوفتم اونم عین تو از هیچی نمیترسید دعوایی بود...دلم براش تنگ شد

مگه کجاست رفیقت