2777
2789
عنوان

دخترای مجرد بیاییددد

| مشاهده متن کامل بحث + 980 بازدید | 95 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد جالب می‌دونی چیع هنوز دنبالمو داره هازنگ زده مامانش خاستگاری کرده دوباره😂😂روش خدت بهتره یا دار ...

دارک وب گروهی میزنن همین من یه زره انگشت بقیشو خودم میدونم یوهاهاها ببین اکانت فیک بساز لاس بزن با اکانتت مدرک شه بده دست مامانش

I am Hanna, a Michael Jackson fan, I love his show, especially his gummy laugh. I love to sleep. My favorite animal is a cat.❤🤍🐼🥥🦧𔓙️

من متاهلم ولی اونموقع ها وقتی خواستگار میومدم افسرده میشدم حس میکردم از خانوادم دور شدم وقتی هم ازدواج کردم شب عقد از غم اینکه چی میشه حالت تهوع گرفتم اولین شبی هم ک میخواستم برم خونه مادرشوهرم بمونم گریه میکردم چون شهر دیگه بودن ولی بعد یه هفته همچی تغییر کرد😂💦

تاحالا انقدر ازم تعریف نشده بود مامانم که دوروز فقط پوکر فیس داشت نگام میکرد بعدش هرثانیه میزد توسرم ...

ولی خدایی مواظب خودتم باش مردمو ناکار نکنی یه موقع 

تو باغ زندگی فقط یه تک‌گله اونم من

ای بابا حالا انقد شدید هم نزن

دست خودم نبود عصبانی بودم ولی فک کن یه دختر کوتوله بیاد یه پسره درازو بزنه 😂😂😂🔪🔪

I am Hanna, a Michael Jackson fan, I love his show, especially his gummy laugh. I love to sleep. My favorite animal is a cat.❤🤍🐼🥥🦧𔓙️

دارک وب گروهی میزنن همین من یه زره انگشت بقیشو خودم میدونم یوهاهاها ببین اکانت فیک بساز لاس بزن با ا ...

مادرش طرف پسرشه بابا برداشته گفته پسرم دخترتو میخواد فلان بیا اینا رو بدیم بهم 

مادرش منو خیلی دوست داشت باهم خیلی صمیمی بودیم( فامیلمونه آخه)

ولی خدایی مواظب خودتم باش مردمو ناکار نکنی یه موقع

اره الان هرموقع دعوایه کوچیک میشه مردم میگن گه خورده ولش کن خودمم باید خونه نشین بشم

عزیزم من که قاضی نیستم من خودم سینگل بیچارم😂

بعضیا نمی دونم چرا یه جوری ان حتی یه غریبه براشون ابراز ناراحتی می کنه من مشکلاتم به چشم هیچکی نمیاد هیچکس دلسوزم نیست 

مادرش طرف پسرشه بابا برداشته گفته پسرم دخترتو میخواد فلان بیا اینا رو بدیم بهم مادرش منو خیلی دوست د ...

عکسارو نشون بده چندتا دخترم بفرست سمتش بگو میخوای هرروز ابروی پسرت برده شه مدرکو که ادم راحت میسازه میتونی راحت پخشش کنی