دیروز دعوا کردیم تو دعوا حرفایی بهم زدیم ک رنجیدیم هر دو و یکی هم ک اون جلو مادرش فحش من داد من خیلی بدم اومده ازش دوروزه تو خونه قهریم من همش اتاق اونم جلو تلویزیون چیزیم نخورده من غذا گزاشتم ولی انگار بدش میاد از دست من چیزی بخوره دیگ انقد براش زن خوبی بودم ولی روم باز کرد انقد تو دعوا کشید منو روش منم جوابش دادم حالا نمیدونم چیمیشه تا کجا پیش میره این مدلی من ک صدسال سمتش نمیرم چون پیش مادرش خوردم کرد
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🦋💕 #متاهل💍🦋 خراب شد تصویرش حتی اگه خدا فرستد باران اسیدی برای تطهیرش برف و پاکی برای تشبیهش محمد و عیسی برای تضمینش یا که شیطان برای تقصیرش تمام شد،خراب شد تصویرش...
پیش میاد ولی سعی کنید تو بحث ها همو خورد نکنید با حرف حل کنید موضوع رو
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🦋💕 #متاهل💍🦋 خراب شد تصویرش حتی اگه خدا فرستد باران اسیدی برای تطهیرش برف و پاکی برای تشبیهش محمد و عیسی برای تضمینش یا که شیطان برای تقصیرش تمام شد،خراب شد تصویرش...
متوجه نشدی بحالت کنایه گفت حالا بپرید به طرف بیچاره
شاید اسی متوجه نشه