2777
2789

کرم میریزن عینکم رو ور میداشتن نمیدادن یکمم کتک خوردم اونم سر رفیقم

کسی که گفتم رفیقت نیست

کسی که مادرش گفت نمیزارم باهاش باشی اما گفت دوستمه

کسی که گفتم سمت سارینا نرو اما رفت و دعوا شد

حتی اون وصت همین یگانه دوستم گریه میکرد

میدونی حس بدی دارم اون وقت هم بدون رلم بودم صبحش کار اشتباهی کرده بودم نتونستم بگم رلم بیاد اینجوری بهم توهین نمیکردن

ولی کوچیک شدم با وجود توهین ها سکوت کردم لال بودم حتی فحش هم ندادم دیگه دیدم اوضاعم خرابه به رفیق رلم کمک خواستم اونم فقط گفت بیا بریم مریم این وصت صدمه میبینی رفتیم جایی نشستیم

اما غرورم له شد همه چیم له شد 😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین بابت چیزی که گفتی متاسفمولی توروخدا « وسط » رو « وصت » ننویس😭😂

میدونی نمیفهمم بعضی هارو واقعا نمیفهمم

بازم بابت شما سکوت میکنم تو زندگیم بابت همین سکوت احمق شدم

قوی ام ناراحتی ندارموقتی همجنس خودمون به خودمون رحم نداره به پسرش بگیم به دخترا رحم کنید؟؟

هوف چی بگم عزیزم 

آره اینو دیدم دو روز پیش برادر ام با خانوم اش دعوا اش شده بود خواهر هام زده بودن دختره اینقدر ناراحت شدم باهاشون دعوا کردم 

هوف چی بگم عزیزم آره اینو دیدم دو روز پیش برادر ام با خانوم اش دعوا اش شده بود خواهر هام زده بودن دخ ...

هی

نگران رفیقم هستم 

حتی تو پارکم که رفتم پیش میلاد نگرانش بودم اما نمیتونستم کاری کنم خودمم از استرس رو پام نمیتونستم وایسم دیگه نشستم تا اروم شم برم خونه

رومم نمیشد به رلم بگم عصر بیاد پیشم اینجوری نشه بهم توهینن کنن

سری های قبل هم کرم ریختن حتی پیش رلم بودم رلمم گفت حیف دخترن حالیشون میکردم گفتم بچن ولشون کن که دیشب اونجوری شد 

نمیدونم هنوزم استرس روم مونده

هینگران رفیقم هستم حتی تو پارکم که رفتم پیش میلاد نگرانش بودم اما نمیتونستم کاری کنم خودمم از استرس ...

الهی عزیزم آروم باش قوی باش بیخیال اشون شو اهمیت نده بهشون و واست مهم نباشه 

الهی عزیزم آروم باش قوی باش بیخیال اشون شو اهمیت نده بهشون و واست مهم نباشه

چجوری به گوه خوردن نندازمشون چرا اجیم میگه نمیتونی باهاشون در بیوفتی یعنی از پلیس هم فرار نمیکنن؟

یعنی هرکاری کنن ما کاری نکنیم؟ 

کینه گرفتم

یکیشون اکس رلم بوده

یعنی با رلم کات کردم دیدم با این دخترس بعدش صحبت کردیم 

اکسم یجور ولم نمیکنه

رل اکسم یجور🙄🙄

من نظر خودم رو در مورد اون موضوع گفتم پسری که رل میزنه.و تازه قبل از تو رل داشته دنبال رفع نیازشه نه ...

اهااا ارشیا رو گفتی

اونکه اره امروزم دیدم با دوتا دختره هی نگاش کردم خجالتم نمیکشه