2777
2789
عنوان

منو شوهرم حالمون از هم بهم ریخته

| مشاهده متن کامل بحث + 625 بازدید | 46 پست
عزیزم سعی کنید حتی تو دعوا حرمت ها نشکنهسعی کنید دیگه جلوی کسی دعوا نکنید، علت دعوا چی بود

همیشه بهش میگم حتی سر این موضوع قهر کردم رفتم با قسم حضرت رقیه برگردوند گفتم پیش مادرت فحشم نده ولی بازم تکرار کرد

امروز داشتم با تلفن تو پارک حرف میزدم شوهرم ازاونور به حالت طلبکارانه حرف میزد منم اینور جدی باهاش ح ...

منم ۲۰ ساله اینجوری رفتار میکنم

ولی طرفم زیادی پررو شده دیگه

این مورد درباره یک انسان جواب میده 

نه حیوان نفهم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم بحث همیشه هستاز قدیم گفتن زن و شوهر دعوا کنن ....اما اینکه شوهرت جلو مادرش به شما بی احترامی ک ...

ن من پیش مادرش کلامی حرفی نزدم اون فقط فحشم میداد مادرش تا دید پسرش قاطی کرده سریع به ثانیه نکشید پاشد خدافظی کرد با من گفت زحمت دادم عروسم رفت

منم اوایل هرچی فحش دادتحقیر فحش خانوادم بهش جواب نمی‌دادم والا برا من تغییر نکرد دیدم بدتر شده اصلا ...

پس باید بره دکتر تا دارو بده اروم بشه 

شوهر منم زود عصبی میشه دیوونه میشه بعد اروم میشه ببین من ازدواج دوممه همه مردها عصبانیت داد وبیداد رو دارن حالا یکی کمتر یکی بیشتر یکی میبینی خانواده بافرهنگی داره داد وبیداد نمیکنه اما جور دیگه طرفشو میچزونه اما مردها فکر نکن از این جداشی یکی با ارامش گیرت میاد نه شاید باشعورتر گیرت بیاد اما بخای نخای وحشی گریشون رو دارن یا باید جدابشیم کلا ازدواج نکنیم یا باید بقول مادرشوهرم خرشون کنیم مادر شوهرم همیشه بهم میگه خرش کن خودش اینقدر شوهرش بد بوده خانواده درستی هم نداشته مادرشوهرم‌طلاق بگیره پدرمادرشوهرم فقیر بود و بیعار و معتاد سوخته و ساخته الان بیا ببین کل زندگی دستشه با زرنگی مغازه خونه رو بنام خودش کرده امروز تصمیم میگیره کل خونه رو وسایلش رو رد کنه بره فردا جدید بگیره کل پول و زندگی دستشه پدرشوهرم فقط میره میدون میوه میاره میریزه مغازه مادرشوهرم پشت دخل نشسته پول میشماره اینقدر برای خودش طلا میخره بقول خودش دوکیلو طلا داره خب ما نمیتونیم بسوزیم وبسازیم چون خودم با راحتی بزرگ شدم اما میتونیم خر کنیم اگر نتونیم بهتره جدابشیم دیگه هم ازدواج نکنیم چون همشون مثل همن 

ن من پیش مادرش کلامی حرفی نزدم اون فقط فحشم میداد مادرش تا دید پسرش قاطی کرده سریع به ثانیه نکشید پا ...

چه مادر باشعوری خدا خیرش بده

پس تقصیر شوهرته 

سرسنگین باش بذار ازت معذرت خواهی کنه و بهش بگو اشکال نداشت چیز گفتی درسته عصبانی بودی و... اما دیگه جلو هیچ کس بهم بی احترامی نکن من فراموش میکنم ایشونم که مادرت بود هم فراموش میکنه اما دیگری نه....  الکی هااااا

بعد سر فرصت مناسب بهش بگو من خیلی ناراحت میشم فحش بهم میدی بهم بی احترامی میکنی و...

پنجره ای که بهت آسیب میزنه رو ببند،اصلا مهم نیست که چقدر منظره ش  قشنگه!

منم ۲۰ ساله اینجوری رفتار میکنمولی طرفم زیادی پررو شده دیگهاین مورد درباره یک انسان جواب میده نه حیو ...

اره بعضیها ذاتشون خرابه بعضیها نه فقط باید خرشون کرد شوهرم عصبی یشه مادرشوهرم میگه خودت که میشناسی هورهوریه خرش کن به زبون بگیر پولاشو بگیر ازش پس انداز کن شوهرم خیلی ولخرجه مثلا میگم فلان چیزو بخر میره از همون ده تا میخره میگم تا بخام ازش بگیرم خرج شده رفته پدرشوهرم چون تنبل بود همه زندگی رو داده دست مادرشوهرم اما شوهرم کاری هست ولی چه فایده پول دستش نمیمونه 

پس باید بره دکتر تا دارو بده اروم بشه شوهر منم زود عصبی میشه دیوونه میشه بعد اروم میشه ببین من ازدوا ...

منم ازدواج دوممه شوهر اولم ساکت بود عصبی نمیشد اصلا ولی بی‌عار بود بیخیال بود جدا شدم با این دومی دوست شدم عاشقش شدم دیدمم عصبی هست گفتم دروست میشه نشد این الان بدتر از اولیه منم یه زنی هستم ک نمیتونم تنها باشم برا همین دیگ دوس ندارم جدا شم دکتر نمیره نمی‌دونم چیکار کنم بخدا

چه مادر باشعوری خدا خیرش بدهپس تقصیر شوهرته سرسنگین باش بذار ازت معذرت خواهی کنه و بهش بگو اشکال ندا ...

دروسته ولی این حرفایی ک بهم میگید رو بگم رو بارها گفتم گفته باشه اما یهو بعد چند مدت غافلگیرم می‌کنه میرینه بهم

چون غرورشون اجازه شاید نده گفتم

باید بده زندگی مشترکه دشمن نیستن ک

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🦋💕 #متاهل💍🦋 خراب شد تصویرش حتی اگه خدا فرستد باران اسیدی برای تطهیرش برف و پاکی برای تشبیهش محمد و عیسی برای تضمینش یا که شیطان برای تقصیرش  تمام شد،خراب شد تصویرش...

توهم تا نظرتو نخواستن نظر نده

اسی خواسته 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🦋💕 #متاهل💍🦋 خراب شد تصویرش حتی اگه خدا فرستد باران اسیدی برای تطهیرش برف و پاکی برای تشبیهش محمد و عیسی برای تضمینش یا که شیطان برای تقصیرش  تمام شد،خراب شد تصویرش...

بهتره مرد بیاد جلو وقتی این کارو کرده یعنی خیلی دل زده شده

اره ولی متأسفانه بعضیا شعورشو ندارن