2777
2789
عنوان

منو شوهرم حالمون از هم بهم ریخته

| مشاهده متن کامل بحث + 625 بازدید | 46 پست
یه بزرگتر باید بیاد وسط

نه اصلا خودشون حل کنن

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🦋💕 #متاهل💍🦋 خراب شد تصویرش حتی اگه خدا فرستد باران اسیدی برای تطهیرش برف و پاکی برای تشبیهش محمد و عیسی برای تضمینش یا که شیطان برای تقصیرش  تمام شد،خراب شد تصویرش...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دخترا شوهرم دعوام کرد اذیتم کرد فحشم داد و همسایه صدامونو شنید اومد وسط بینمون ...تروخدا بگبد با چ رویی ب همسایه نگاه کنم ازینکه چشمم ب چشم اون همسایه ها بیفته خجالت میکشم

امروز داشتم با تلفن تو پارک حرف میزدم شوهرم ازاونور به حالت طلبکارانه حرف میزد منم اینور جدی باهاش حرف زدم یه خانم مسنی که باهام داشتیم حرف میزدیم قبلش گفت کی بود گفتم شوهرم گفت چرا اینجوری حرف زدی گفتم اونورو نشنیدی گفت باشه تو باید خرش کنی یجوری حرف بزنی خودش خجالت بکشه جرات نکنه بی احترامی کنه گفت من شوهرمو راهی میکردم صبحها سرکار پیشواز میرفتم از گل نازکتر بهم نمیگفت اینقدر بهم میرسید هوامو داشت گفتم توهین میکنه گفت توهین کرد محلش نده باهاش سنگین باش نه اینکه داد وبیداد کنی تو هم توهین کنی اونو پرورتر کنی روشو به خودت باز کنی خیلی پخته و بافرهنگ بود از این خانمهای کارمند قبل از انقلاب بود گفت ۳۷ سال با شوهرم زندگی کردم مریض شد مرد گفت الان تنهام دو تا دخترام کارمندن با اونا زندگی میکنم واقعا حرفاش خوب بود میگفت اگه شوهرم عصبی میشد خودم با زرنگی ارومش میکردم اینجوری هم خودم ارامش داشتم هم بچه هام  

عزیزم بحث همیشه هست

از قدیم گفتن زن و شوهر دعوا کنن ....

اما اینکه شوهرت جلو مادرش به شما بی احترامی کرد  خیلی اشتباه کرد و اینکه شما هم ادامه دادید اشتباه بزرگ تر 

عزیزم اون اشتباه کرد شما هم نباید اشتباه میکردی 

یه زن باید رو احساساتش کنترل داشته باشه این بار که گذشت ان شاءالله بخیر میگذره و آشتی میکنید 

برا یه بار دیگه هیچ وقت جلو بقیه دعوا رو کش ندید 

زن و شوهر فراموش میکنن این خصلت زن و شوهریِ اما نفرسوم  نه تا مدت ها پچ پچ میکنه پیش بقیه .....

ایقدم بزرگش نکن الآن عصبی که چیزی از دستت نمیخوره 

چون جلو مامانش غرورش رو شکستی ...

پنجره ای که بهت آسیب میزنه رو ببند،اصلا مهم نیست که چقدر منظره ش  قشنگه!

امروز داشتم با تلفن تو پارک حرف میزدم شوهرم ازاونور به حالت طلبکارانه حرف میزد منم اینور جدی باهاش ح ...

منم اوایل هرچی فحش دادتحقیر فحش خانوادم بهش جواب نمی‌دادم والا برا من تغییر نکرد دیدم بدتر شده اصلا ملاحظه نمیکنه قهر و قسم بیا دروست میشم فایده نداد کلا همش کنترولش از دست میده