2777
2789
عنوان

میخام از دست شوهرم فرار کنم برم ترکیه

| مشاهده متن کامل بحث + 972 بازدید | 81 پست

پسر خالمه من همین یه ماه پیش انگشتر عقدشو فروخ رف ترکیه یه هفته نشد برگشت،اگ میخا بری ترکیه خودت برو ب کسی تکیه نکن اونجام اقتصادش درحال فروپاشیه

یروز جنازمو رو دوشتون میزارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از این قاچاقی رفتنا بهترین حالتی که میتونه برات پیش بیاد اینه که میدنت دست گروهای فساد،تازه اونم اگر قبل از رسیدن به مقصد و لب مرز کشته نشی یا اعضای بدنت رو در نیارن

فقط 21 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برا بارداری بی دردسر و سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟ اگر تنبلی تخمدان داری و قصد باردار شدن داری تاپیک اخرم و بخون 😘😘

اتفاقا دوبی بهتره میریم زن شیخای عرب میشبم پولدار میشیم

شکم دارن اندازه یه ایران اونوقت مجبوری هرروز با چند نفر باشی همزمان تا این شیخ پول در بیاره 

I am Hanna, a Michael Jackson fan, I love his show, especially his gummy laugh. I love to sleep. My favorite animal is a cat.❤🤍🐼🥥🦧𔓙️

اتفاقا دوبی بهتره میریم زن شیخای عرب میشبم پولدار میشیم

اونا جنس ایرانی رو تو خونه و زندگی سفرشون راه نمیدن 

زمانی ایرانی میرم اونجا برای یک شب عیش نوش و تنوع هست برای اونا

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
منم شك كردم احتمالا فيكه وكرنه انقدر كم عقلي و بي فكري بعيده

چی بگم والا ، البته که کم از این زنای بی‌عقل ندیدم تو زندگیم

یه خانم بود تو کوچمون شوهرش خیلی خوب بود آقا بود اصلا

زنه بچشو برداشت فرار کرد رفت رویای خارج داشت 

مرده هم به یکسال نکشید ، یه مرد خوشتیپ و زیبا از پا افتاد یه شب هم تو خواب مرد 

با که نجوا بُکُنَم این همه تنهایی را...