2777
2789
عنوان

میخام از دست شوهرم فرار کنم برم ترکیه

| مشاهده متن کامل بحث + 972 بازدید | 81 پست
من که نمی شناسم ولی شنیدم باند قاچاق ، هزار تا بلا سرشون می ارن ،فکر کردی برده های جنسی تو امریکا کی ...

اره من بیشتر دلم برای اون عروسکا میسوزه یا لیتل ها 

I am Hanna, a Michael Jackson fan, I love his show, especially his gummy laugh. I love to sleep. My favorite animal is a cat.❤🤍🐼🥥🦧𔓙️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که نمی شناسم ولی شنیدم باند قاچاق ، هزار تا بلا سرشون می ارن ،فکر کردی برده های جنسی تو امریکا کی ...

عروسک لو لیتا این دخترا هوش دارن میدونن از کجا اومدن چطوریه داستان اینا

نمیده طلاق

طلاق نده بزار برو

فوقش نفقه بهت نمی‌رسه مهریه رو بزار اجرا 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
تو با این عقلت با همین شوهرت بمون چون خودتو به باد فنا میدی .حداقل زنده میمونی

فرار کنه هرشهری شوهرش به زور نمیتونه ببردش فقط نفقه بهش نمیرسه طلاقشم نداد که نداد به درک با اون ۷۰۰ میلیون توی یه شهر کوچیک یه خونه خوب بگیره چندتان وسیله بزاره توش بره سراغ یه کار هم واسه خرج مخارج

فرار کنه هرشهری شوهرش به زور نمیتونه ببردش فقط نفقه بهش نمیرسه طلاقشم نداد که نداد به درک با اون ۷۰۰ ...

دقیقا .۷۰۰ تومن پول داره .با ۳۰۰،۴۰۰ تومن خونه رهن کنه که اجاره نده .بعدم بره سرکار .بری ترکیه که داعونتر از کشور خودمونه .هزار راه هست برای طلاق