hhgjghffhj مدیر عضویت: 1402/12/24 تعداد پست: 1689 عنوان حس ششمی حرفه ای😎 | مشاهده متن کامل بحث + 10351 بازدید | 2153 پست مامانم چند سالشه 1404/08/02 | 19:56 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترشهریوریr عضویت: 1400/08/13 تعداد پست: 16105 آره خب میتونی درستش کنیبخاطر تیپش خشت نمیاد میفهممنگاه اگر وضع مالیش خوبه از دستش نده من حس میکنم ای ... اره خودش که خوشش اومده از من،،از طرف همینیا منظورت خواستگار جدیده؟
دخترشهریوریr عضویت: 1400/08/13 تعداد پست: 16105 آره خب میتونی درستش کنیبخاطر تیپش خشت نمیاد میفهممنگاه اگر وضع مالیش خوبه از دستش نده من حس میکنم ای ... اره خودش که خوشش اومده از من،،از طرف همینیا منظورت خواستگار جدیده؟
im_sheyda عضویت: 1401/11/15 تعداد پست: 15557 سوالات اسیده چه کار کنم خب من یکی از معیارام همین که از گاز گرفتن خوشش بیاد 🤣 وای من قرار اول گوشیشو نمیداد میخواستم ببینم کی پیام دادهگازش گرفتم گوشیو گرفتم ازش🤣🤣🤣بنده خدا هنگ کرد
tak_giiirl عضویت: 1403/09/30 تعداد پست: 5351 نکشی پنو ولی الا نوزاده کوجولوعه بشدت بهش وابستم اون چی میشه در اینده؟میشی بگی هرچی از همسرایندم و م ... تو و همسرت پت و مت میشید دقیقا دو تا خرابکار کنار همین ولی پیشرفت میکنید 🦦حالا از من و آقای مدیر بگو که هربارپریدیم بی ترس ازبلندی؛به جای شاخه ریشه هارواصلاح میکردیم🕊
فشششششفشه عضویت: 1403/11/26 تعداد پست: 494 آره مشخصات زنع بودبنظرم دومیع ممنون گلم 🫀🫶ببخخش زیادسوال میپرسم به نظرت چراقبول نمیکنه زنه دیگه روهم که میگین نمیگیره جالبه بچه هاروهم نمیده زنه ؟؟
tak_giiirl عضویت: 1403/09/30 تعداد پست: 5351 وای من قرار اول گوشیشو نمیداد میخواستم ببینم کی پیام دادهگازش گرفتم گوشیو گرفتم ازش🤣🤣🤣بنده خدا هن ... من اگه گاز بگیرم کبود میشه 🤣میترسم مامانش کلمو بکنه که هربارپریدیم بی ترس ازبلندی؛به جای شاخه ریشه هارواصلاح میکردیم🕊
im_sheyda عضویت: 1401/11/15 تعداد پست: 15557 اره خودش که خوشش اومده از من،،از طرف همینیا منظورت خواستگار جدیده؟ کلا اونی که باهاش ازدواج میکنی و میگک
tak_giiirl عضویت: 1403/09/30 تعداد پست: 5351 میگه نکن بچه کبود شد رحم کن😂😂 من رحم تو کارم نیست 🤣🤣امیدوارم بابام رد این گازارو نبینه که هربارپریدیم بی ترس ازبلندی؛به جای شاخه ریشه هارواصلاح میکردیم🕊
tak_giiirl عضویت: 1403/09/30 تعداد پست: 5351 گلم منم بگو لطفا بورس تا بگم عزیزم ؟ که هربارپریدیم بی ترس ازبلندی؛به جای شاخه ریشه هارواصلاح میکردیم🕊
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 23159 تو و همسرت پت و مت میشید دقیقا دو تا خرابکار کنار همین ولی پیشرفت میکنید 🦦حالا از من و آقای مدیر ب ... مهتام میگی؟هرچی حس میکنی عالی دوتا ورزشکار اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
im_sheyda عضویت: 1401/11/15 تعداد پست: 15557 ممنون گلم 🫀🫶ببخخش زیادسوال میپرسم به نظرت چراقبول نمیکنه زنه دیگه روهم که میگین نمیگیره جالبه بچه ... خاهش میکنم ن بابا این چه حرفیه راحت باشدیگه نمیخادش سرد شدهن بچه ها رو نمیذع چون زنع براش هوسع
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 23159 من رحم تو کارم نیست 🤣🤣امیدوارم بابام رد این گازارو نبینه میبینه اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
دخترشهریوریr عضویت: 1400/08/13 تعداد پست: 16105 بورس تا بگم عزیزم ؟ عزمزمه من حدودا ۴ ساله جدارشدم،خواستگار جدیدمتا حالا ازدواج نکرده ،آدم خوبی هم هست،من دلم نیستاخرش چی میشه؟؟با ادم باب دلم آشنا میشم؟
im_sheyda عضویت: 1401/11/15 تعداد پست: 15557 من اگه گاز بگیرم کبود میشه 🤣میترسم مامانش کلمو بکنه 🤣🤣🤣 منم زیاد آروم نگرفتم ولی طرف عادت نداشت بنده خدا هنگ کردحالا دوستم بهم گفته بود سر سنگین باش اونوقت من🤣