2777
2789
ممنون امیدوارم سالم باشه که تنها ارزوی قلبیم همینهقبل از زایمانم اسباب کشی میکنیم؟؟ایا وضعیت مالی هم ...

انشالله سالمه غصه نخور

آره فکر کنم اسباب کشی داری

نمی‌دونم اینو والا 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره عزیزم می‌فهمه شمارو

از چه اخلاق من خیلی خوشش میاد؟کی اروم تره از نظر رفتاری؟از مهتا میگی؟

اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته 

انشالله سالمه غصه نخورآره فکر کنم اسباب کشی دارینمی‌دونم اینو والا

ممنون گلم

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  

نه گلم در این حدم نیس 😑😑سوالا 😂😂

سوالات اسیده 

چه کار کنم خب من یکی از معیارام همین که از گاز گرفتن خوشش بیاد 🤣

که هربارپریدیم بی ترس ازبلندی؛به جای شاخه ریشه هارواصلاح میکردیم🕊

سوالات اسیده چه کار کنم خب من یکی از معیارام همین که از گاز گرفتن خوشش بیاد 🤣

میاد بابا😂😂🤭🤭

اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته 

از چه اخلاق من خیلی خوشش میاد؟کی اروم تره از نظر رفتاری؟از مهتا میگی؟

درک بالا 

هر دو یه جاهایی آروم میشی 

مهتا بهت وابسته میشه خیلی مراقبش باش

که هربارپریدیم بی ترس ازبلندی؛به جای شاخه ریشه هارواصلاح میکردیم🕊

اره گلم نمیدونم چرا حس میکنم دلم نمیخواد بغلش کنمبش بچسبم🥺چهره بدی نداره خوبه من دلم نیستالان خانوا ...

آره خب میتونی درستش کنی

بخاطر تیپش خشت نمیاد میفهمم

نگاه اگر وضع مالیش خوبه از دستش نده 

من حس میکنم این طرف دوست داره

بنظرم یک واسطه پاش میاد وسط واسه آشنایی 

درک بالا هر دو یه جاهایی آروم میشی مهتا بهت وابسته میشه خیلی مراقبش باش

نکشی پنو ولی الا نوزاده کوجولوعه بشدت بهش وابستم اون چی میشه در اینده؟

میشی بگی هرچی از همسرایندم و من حس میکنی؟

چه واکنشی نشون میده؟

میگه نکن بچه کبود شد رحم کن😂😂