2777
2789
عنوان

اولین باری که آشپزی کردید، کی بود؟ چی درست کردید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1255 بازدید | 114 پست
اکثرا جوجه چهل روزه هستند. والله هر بلایی هم سرشون میاری، باز بوی زحم می دهند1

اره دقیقا منم واسه همین از خیلی وقت میشه که خورشت مرغ و اینا درست نکردم یا مرغ ریش ریش تو الویه یا تکه تکه کوچیک توی استانبولی و هر مدل ملو 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من به نظرم ۱۱ ساله م ک بود ماکارونی پختم.ماکارونی رو ریختم تو اب سرد بپزه.ی چیزی شد نگم اصن  

بعد سیب زمینی سرخ کردم خام بودن

پلو پختم شفته سد

کوکو سبزی پختم.سبزیاشو نشسته خرد کردم بعد ریختم تو سبد شستم.با دستم ابشونو میگرفتم.اییییی  

ولی خداروشکر الان خوبم.اینقدر خرابکاری کردم ک راه افتادم  

ماکارونیها الان خداییش خوب شدند! قدیم قابلیت تبدیل سریع به آش را داشتند!

منم ۷ سال پیش پختم 😁

در خَموشی های من فریادهاست!آنکه دریابد چه میگویم کجاست؟!((به کلمه های●توهین-قضاوت-دهاتی-طلاق بگیر-بی کلاس-جاری-مادرشوهر-خواهرشوهر-کو-خب-و خیلی چیزای دیگه آلرژی پیدا کردم ))
برنجتو تمیز بشور خیس کن چند ساعت بمونه تو یه قابلمه گوجه رو پوست بکن با پیاز سرخ کن آب بندازه قشنگ ر ...

والله به دست هم هست. بعضیها واقعا نیمرو هم که درست می کنند انگار یه مزه دیگه میده!

همون دیگه نمیدونم چقد آب بریزم یه بند انگشت یا کمتر؟؟؟

چون گوجه آب داره برنجتم خیس خورده یه پیمانه برنج یه لیوان آب 

در خَموشی های من فریادهاست!آنکه دریابد چه میگویم کجاست؟!((به کلمه های●توهین-قضاوت-دهاتی-طلاق بگیر-بی کلاس-جاری-مادرشوهر-خواهرشوهر-کو-خب-و خیلی چیزای دیگه آلرژی پیدا کردم ))
والله به دست هم هست. بعضیها واقعا نیمرو هم که درست می کنند انگار یه مزه دیگه میده!

من از اون بعضیام 😁😎