2777
2789
عنوان

اولین باری که آشپزی کردید، کی بود؟ چی درست کردید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1255 بازدید | 114 پست
من هنوزم این غذا رو واسه همسرم درست میکنم عشق میکنه😂😂😂

😂😂😂😂

هر چه در فهمِ تو آید ، آن بُوَد  مفهومِ تو....      وزن اولیه : ۶۵  وزن کنونی:۵۸/۱۵۰  وزن ایده آل:۵۶   ترتیب کاهش وزن هفته اول ۶۴ هفته دوم ۶۳ هفته سوم ۶۲ هفته چهارم ۶۱ هفته پنجم ۶۰ هفته ششم ۵۹/۵ هفته هفتم ۵۹ هفته هشتم ۵۸/۱۵۰ ده روز بعد ۵۷/۵۵۰ هفته دهم  ۵۶/۳۵۰ هفته یازدهم بعد از سفر۵۵/۹۵۰ هفته دوازدهم ۵۵/۵۰۰ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودم از۹سالگی کم وبیش یه چیزی سرهم میکردم،اماخواهرم یه بارتوسن۱۲سالگی میخواسته برنج درست کنه موقعی که برنج جوش میخوره رفت ریختش فکرکرده خراب شده چون همیشه برنج رودم کرده میدیده😁

🌿ࡐ‌ܟُܿــבاܢ̣ܣࡅ߳ܝ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ܭَܝ̇‌ࡅ࡙ࡅ߭ܣـ ܢ̣ܝ‌ߊ‌ی ܢ݆ߺࡅ߭ߊ‌ܣـ ߊ‌ܢܚࡅ߳🌿
من هنوزم این غذا رو واسه همسرم درست میکنم عشق میکنه😂😂😂

متاسفانه همسرمن پیاز داغ را توی غذا دوست نداره! ولی خوب می تونم دفعه بعدی از مواد کوکوسیب زمینی یک کم هم اینطوری درست کنم!خیلی سالم و لذیذه!

اولین بار که واسه همه پختم خونه عموم بودم عمومدچقدر تعریف کرد و نازمو کشید خخخخ واقعنی هم بود خیلی خوشرنگ و خوشمزه شده بود خورش بامیه با مرغ بود ...

قبلا هم اکثرا دمی گوجه و کته اینا واسه عصرونه خودمو داداشم میپختم 

در خَموشی های من فریادهاست!آنکه دریابد چه میگویم کجاست؟!((به کلمه های●توهین-قضاوت-دهاتی-طلاق بگیر-بی کلاس-جاری-مادرشوهر-خواهرشوهر-کو-خب-و خیلی چیزای دیگه آلرژی پیدا کردم ))

اولین غذای خونه خودمم ماکارونی بود یه بسته بزرگ ولی خیلی خوشمزه شده بود ....

در خَموشی های من فریادهاست!آنکه دریابد چه میگویم کجاست؟!((به کلمه های●توهین-قضاوت-دهاتی-طلاق بگیر-بی کلاس-جاری-مادرشوهر-خواهرشوهر-کو-خب-و خیلی چیزای دیگه آلرژی پیدا کردم ))

یه بار یادمه مامانم خونه نبود میخواستم برنج بپزم اومدم مثلا آبکش کنم فک میکردم غل ک زد حله دیگه نگاه نکرده نرم نشده آبکش کردم گذاشتم دم کشید؛بابا از سرکار اومد کلی ذوق کرد ولی اولین قاشق رو ک خورد فهمید برنجش کاله اما قربونش برم همه رو تا آخر خورد گفت عالیه😂

اکثرا جوجه چهل روزه هستند. والله هر بلایی هم سرشون میاری، باز بوی زحم می دهند1

برگ مو یا بو که دلمه میپیچن باهاش چندتا  خرد کن بریز تو مرغ  تضمین میکنم بو نده دیگه 

استـــــــــــــــــــــــــارتر مرسی از تاپیکت  بس که خندیدم دلم درد گرفته. مرسی از دوستان

خواهش می کنم عزیزم. به جای چغلی از مادرشوهر و خواهرشوهر یک کمی هم به دسته گلهای بچگی خودمون، بخندیم!

من هنوزم دمی گوجه نمیتونم بپزم شفته میشه عاشقشم هستم

برنجتو تمیز بشور خیس کن چند ساعت بمونه تو یه قابلمه گوجه رو پوست بکن با پیاز سرخ کن آب بندازه قشنگ رقیق شه بعد برنج بریز روش جوش اومد زیرشو کم کن آب کم بریز ...چون برنج خیس خورده زود میپزه با آب کم من گاهی یه تیکه مرغم نیم پز میکنم میزارم بین برنج و گوجه هم کامل بپزه خوشمزه میشه