2777
2789
خط چشمارو دیدی ؟حالا اون خط چشمو من بخوام بکشم شب شده نمیشه رفت بیرونحس میکنم مال این دوران نیستم

😂😂

حالا اونو اینقد تمرین کن دستت فرز شه. 

ولی اصلا اندامشون، پوستشون خیلی خوب شده. قبلنا اینقد کرم پودر میزدن آدم نگا میکرد حالش بد میشد. الان سفید و صاف 

آره دقیقا خیلیاشون صورتشون هیچ عملی نداره ولی اونقدر خوشگلن و پوستشون صافه که نگو 🥺

یکاری صدرصد میکنن ول کاش بگن. 

مثلا من خودم مزوتراپی انجام دادم ولی اصلا نتیجه نداشت. کلی هزینه کردم

چندوقت پیش دکتر بودم منشی دکتره سنش زیاده، قبلا پوستش سیاه و لک دار بود. ایندفه چنان پوستش صاف و گونه هاش زده بود بیرون. کلی تغییر کرده بود. یکی رفت بهش گفت چکار کردی پوستت خیلی بهتر شده از دفه قبل. 

مگه زیر بار میرفت. میگف هیچی بخدا 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😂😂حالا اونو اینقد تمرین کن دستت فرز شه. ولی اصلا اندامشون، پوستشون خیلی خوب شده. قبلنا اینقد کرم پ ...

جدیدا سالم خوری بیشتر شده 

مخصوصا تو دخترا ،دیگ همشون روتین تغذیه و پوست  دارن 

هشت لیوان اب و سبزیجات و ...

دیگ پوستا بهتر شده 

هیکل ام که یا کلا اسکینی ان اب رفتن یا عمل و باشگاهه

جدیدا سالم خوری بیشتر شده مخصوصا تو دخترا ،دیگ همشون روتین تغذیه و پوست دارن هشت لیوان اب و سبزیجات ...

الان اتفاقن بیشتر سمت سیگار رفتن. ولی درهرصورت خشگلن دیگه. 

منم اسکیینم البته نه خیلی استخونی مردنی. ولی اینقد گفتن لاغری لاغری دلم میخواد چاق شم. 

یکاری صدرصد میکنن ول کاش بگن. مثلا من خودم مزوتراپی انجام دادم ولی اصلا نتیجه نداشت. کلی هزینه کردمچ ...

اره واقعا موافقم 

من خودم از اینام که همیشه جوش دارم 

شنیدم قند و شکر خوب نیس منم الان یک ساله خیلی کم 

قند و شکر میخورم ولی بازم همون جوش‌های زیرپوستی 

و قرمز همچنان سفت و سخت هستن 

کلا هر کاری کردم پوستم و موهام بهتر بشه نشد😢💔 

بیرونم میرم همه پوستاشون صاف و خوشگل بدون کرم 

دیگه تصمیم گرفتم بیرون نرم اصلا😕

این عکس توعه اسی؟

ته تغاری و لوس🪭🩷🦩مسلط به شش زبان🩵🫧سوارکار🏇🏼|یوگا🤸🏻‍♀|اسکیت باز🛼|رقاص🎀|ویولونیست🎻|بالرین🩰|عکاس|     خواننده 🎼| برنامه نویس👩🏻‍💻|بسکتبالیست⛹🏻‍♀|گلف🏌🏻‍♀| آشپز👩🏻‍🍳|   شماره‌دوز🪡| در حال یادگیری انیمیشن سازی🌈 عاشق روانشناسی و مطالعه🌱🧠|گیاه دوست 👩🏻‍🌾°🌤A girl with big goals°

اره واقعا موافقم من خودم از اینام که همیشه جوش دارم شنیدم قند و شکر خوب نیس منم الان یک ساله خیلی کم ...

دقیقا. الان دوستمون بالا گفت روتین تغذیه. والا منم همینا رو دارم ولی انگار نه انگار. 

درکت میکنم. حالا من ظاهرم مشکل نداره ولی پوستم انگار شاد و شفاف نیست.  وقتی میری بیرون مبینی چقد پوستا صاف و یکدست از خودت ناامید میشی.