2777
2789
عنوان

حس میکنم خیلی با بقیه دخترها فرق دارم🫠

| مشاهده متن کامل بحث + 225 بازدید | 23 پست
خوش رو هستم اما اجتماعی به اون صورت نهاجتماعی با دخترا هستم.ولی درحد متوسط

ی چیزی بگم شاید بپرن بهم

ولی دخترایی که خیلی سادن خیلی دیگه پاستوریزه زیاد هستن خواستنی نیستن انگار

اجتماع تو اگه امکانش هست با پسرا هم داشته باش ولی اجتماع مناسب 

فک کردم داری منو تعریف میکنی😂

😂😂ای خدا

اینم شانس ماست

#مااینجا عضو نشدیم که همدیگرو شناسایی کنیم🙂این اکانت متعلق به من وخواهرمه۱۴۰۲/۱۲/۲۲ اولین عهد نمازخوندن من🌙لطفا درخواست دوستی ندین.. 🤍💛

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی چیزی بگم شاید بپرن بهمولی دخترایی که خیلی سادن خیلی دیگه پاستوریزه زیاد هستن خواستنی نیستن انگاراج ...

حرفتون کاملا درسته

با یه پسررفتم بیرون سعی کردم فاصلمو حفظ کنن یا محترمانه حرف بزنم اما انگار بدش میومد

چون به چیز شعر هاش نمیخندیدم چون وقتی لمسم میخواست کنه خودمو کشیدم کنار

این دنیا جای دخترای ساده نیست:)

#مااینجا عضو نشدیم که همدیگرو شناسایی کنیم🙂این اکانت متعلق به من وخواهرمه۱۴۰۲/۱۲/۲۲ اولین عهد نمازخوندن من🌙لطفا درخواست دوستی ندین.. 🤍💛

حرفتون کاملا درستهبا یه پسررفتم بیرون سعی کردم فاصلمو حفظ کنن یا محترمانه حرف بزنم اما انگار بدش میو ...

منم مثل شما

ولی مگه میشه خودمون رو تغییر بدیم این تو ذات ماست

hope is dangerous thing for a woman like me to have 
سعی کن شیطون با ادب باشیمثلا تزاری دست بزنه ولی شوخی خنده اخلاقت براه باشه

بنظرتون چیکار کنم وقتی مودم با جنس مخالفدپایینه؟

انگار دهه پنجاهی میشم

برخلاف ظاهرم ک بروزه عقایدم بشدت خشکه

بااینکه خانوادم اینجوری نیستن

عزیزدلم اینا توصیه خواهرانه منه و با اینکه طولانیه و منم عجله دارم دلم نیومد برات ننویسم 

همش به تصمیم خودته و‌سنت هم مناسبه

اینو بدون فقط سیرت خوب کافی نیست و شعاره

به سرو وضعت به لباسات خیلی برس

نه اینکه جلف باشی ولی خاص و‌شیک باش

اگه شرایط مالیش رو داری از فردا 

یک رشته هنری مثل نقاشی 

یه ورزش مثل تنیس 

یه زبان مثل انگلیسی یا فرانسه 

رو سروع کن و توش حرفه ای شو  

در کنار همه اینا یه دفتر اطلاعات عمومی برا خودت درست کنو اصطلاحات مهم سیاسی برندای مهم ورزشی کیف کفش و جاهای دیدنی مهم موزه ها سالنای مهم اپرا و سمفونییای ماندگار و… رو بلد باش

و اینکه با تورها سفر برو مخصوصا سفرای خارجی یا عضو کروه های کوه نوردی طبیعت گردی بشو و‌با اعتماد بنفس معاشرت کن، بعد میبینی چقدر همه مشتاقت میشن و آدمای سطح بالا میان سراغت… من خودم از یه خانواده متوسط ولی تحصیلکزده بودم و بدون اینکه کسی بهم بگه تصمیم گرفتم سطح خودمو بالاتر ببرم و شد …شما هم میتونی✨