2777
2789
عنوان

دوستم پرستاری قبول شده جشن گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 1440 بازدید | 102 پست
حسودیییییی؟؟؟؟ به مامایی و پرستاری؟؟ من دوستم دندون پزشکی قبول شد حسودی نکردم برا پرستاری ازاد حسودی ...

عیب نداره حالا می‌رفتی بد نبود که 

خواهر شوهر منم دخترش علوم آزمایشگاهی آزاد یکی از شهرستانهای استان فارس قبول شده بود اونم تو ذخیره ها 

مهمونی شام گرفت اینقدم استوری گذاشت ...ما هم رفتیم تبریکم گفتیم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پرستاری آزادم خیلی تلاش و جون کندن میخواد ،نمیخواست همه قبول میشدن

وا عزیزم این چه حرفیه 

مگه نمیدونی از نظر کاربرای  نینی سایت حتی پزشکی و دندون هم تلاش نمیخاد و همه قبول میشن 

دیگه پرستاری که جای خود دارد🤦🏻😂

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

حق داره ناراحت شه...

اصلا بحث رشته و این حرفا نیست، اگه دوستت بود حالا به هر دلیلی هم که خوشحال بود و میخواست جشن بگیره خوشحال میشدی و همراهیش میکردی...

حسودی کردی که اشکالی هم نداره ولی به خوت نگو دوست.

تا در طلب گوهر کانی، کانی                                                                        تا در هوس لقمه نانی، نانی                                این نکته رمز اگر بدانی، دانی                                                                      هرچیز که در جستن آنی، آنی
خیلییییییییی پولداره حالا بخدا اگه من پرستادی ازاد اورده بودم خانوادم میزدن تو سرم

چی اوردی

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

چی میگی تو من دوستم دندون پزشکی قبول شد حسادت نکردم به پرستاری حسودی کنم بی ترییت واقعا شمایی

به همونم حسادت کردی پرستاری فکر کردی راحته یه جوری میگی انگار هرکسی میتونه قبول بشه 

تو چرا قبول نشدی همین پرستاری رو؟حسود نباش.هرکسی وقتی نتیجه زحماتشو میگیره خوشحال میشه

چرا همه فک میکنن من برا پرستاری حسادت میکنم 

من ترازم ۷۸٠٠شد میتونستم دولتیشم برم خودم خواستم پشت بمونم

وا عزیزم این چه حرفیه مگه نمیدونی از نظر کاربرای نینی سایت حتی پزشکی و دندون هم تلاش نمیخاد و همه ق ...

پزشکی مخصوصا دندون باید پارههههههه شی ولی خب انصافا پرستاری این طور نیست مخصوصا آزاد 

اگه خواستی بفهمی یکی انسانه... انسان..... فقط انسان..... این تست رو ازش بگیر این تست خیلییی مهمه و بابت این تست و آزمایش تست خیلی آدم ها فدا شدن😔😔😔 پس قدر این تستو بدون🙂👌رو خور نداره اصلاااااا      آماده ای ؟؟                                                         بهش بگو نظرت و حست راجب جنگ غزه و بچه های غزه چیه؟ 

عزیزدلم،اون با توجه به توانایی‌های خودش جشن گرفته،براش خوشحال باش....شما تواناییها تو بالاتر از این چیزا می‌بینی...الهی به بالاترین  و بهترین رشته ای که دوست داری،برسی و خوشحال شی و جشن بگیری و دوستتم دعوت کنی🫶🫶😘😘

ای هر که هستی لحظه‌ای در خود نگر باش.... خوبی ولی از آنچه هستی خوبترباش🥰

کلا 1000 تا 2000 نهاییییییت تفاوتشه

نه عزیزم خیلی بیشتره 

من تو فامیلم زیاد دارم مامایی و پرستاری شهرستان کوچیک با رتبه ی بالا قبول شدن 

اگر بخوای اسم شهرستانها هم بهتر میگم 

الان ظرفیت‌ها خیلی بالاتر رفته بخاطر همین راحت تره قبول شدنش

وا عزیزم این چه حرفیه مگه نمیدونی از نظر کاربرای نینی سایت حتی پزشکی و دندون هم تلاش نمیخاد و همه ق ...

من پرستاری قبول شدم بدون سهمیه خاصی با تراز کل ۸۴۰۰ موندم چند نفر از همینا میتونن این تراز رو کسب کنن

🇫🇮 ..... Matkalla unelmieni kohteeseen

پزشکی مخصوصا دندون باید پارههههههه شی ولی خب انصافا پرستاری این طور نیست مخصوصا آزاد

همشون سختی دارن گل 

همه برای رسیدن به جایگاهی که هستن صدشونو گذاشتن و همه با ارزشن

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️