2777
2789
عنوان

دوستم پرستاری قبول شده جشن گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 1543 بازدید | 102 پست
پرستاری آزاد جون کندن میخواد ؟؟؟؟؟ ؟!!!!!،

همچینم بدون زحمت نیست بااین وضعیت کنکور شما یه تست ریاضی بزن ببین چی به سرت میاد 

پس‌زخم‌هایمان‌چه؟آغوشِ‌حضرت‌مادر‌درمان‌میکند🤍؛•هروقت‌ دعاکردین یا قلبتون شکست،منِ حقیر رو پیش مادرِ سادات و مادرِ ادب یاد کنین🙂🤍•ننه‌ام‌البنین به چادرت گرفتارم...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حسودیت و چرا دیگه اینجا داری میگی ؟منم پارسال مامایی قبول شوم یکی از دوستام دقیقا مثل تو رفتار کرد

حسودیییییی؟؟؟؟ به مامایی و پرستاری؟؟ 

من دوستم دندون پزشکی قبول شد حسودی نکردم 

برا پرستاری ازاد حسودی کنم 

مونده کجا قبول شی آره پرستاری آزاد تهرانجون کندن میخواد تا پرستاری روزانه شهرستان

پرستاری دولتی شهید بهشتی 6000 میخواد کلا تازه تا 8000

اگه خواستی بفهمی یکی انسانه... انسان..... فقط انسان..... این تست رو ازش بگیر این تست خیلییی مهمه و بابت این تست و آزمایش تست خیلی آدم ها فدا شدن😔😔😔 پس قدر این تستو بدون🙂👌رو خور نداره اصلاااااا      آماده ای ؟؟                                                         بهش بگو نظرت و حست راجب جنگ غزه و بچه های غزه چیه؟ 

همچینم بدون زحمت نیست بااین وضعیت کنکور شما یه تست ریاضی بزن ببین چی به سرت میاد

خودم سال سوم کنکورم وسط میدونم 

اگه خواستی بفهمی یکی انسانه... انسان..... فقط انسان..... این تست رو ازش بگیر این تست خیلییی مهمه و بابت این تست و آزمایش تست خیلی آدم ها فدا شدن😔😔😔 پس قدر این تستو بدون🙂👌رو خور نداره اصلاااااا      آماده ای ؟؟                                                         بهش بگو نظرت و حست راجب جنگ غزه و بچه های غزه چیه؟ 

پرستاری آزاد الان اکثر شهرهای کوچیک دارن راحت قبول میشی برا شهرهای بزرگ سختتره قبول شدنش فقط

کلا 1000 تا 2000 نهاییییییت تفاوتشه