پس علکی نیست هرکی بخواد بره یه تلاشی میخواد و شماهم حق نداری زحمات اون آدم و زیر سوال ببری من امسال بخاطر فیزیو و پزشکی مردود شدم اما دوستم ندارم زحمات و استرس کسی که درس خونده و تست زده رو زیر سوال ببرم برای خیلیا ازجمله من پرستاری آوردن خیلی بزرگه و شانس زیادو تلاش خیلی خوبیم میخواد
پسزخمهایمانچه؟آغوشِحضرتمادردرمانمیکند🤍؛•هروقت دعاکردین یا قلبتون شکست،منِ حقیر رو پیش مادرِ سادات و مادرِ ادب یاد کنین🙂🤍•ننهامالبنین به چادرت گرفتارم...
پرستاری آزاد الان اکثر شهرهای کوچیک دارن راحت قبول میشی برا شهرهای بزرگ سختتره قبول شدنش فقط
هرچی بالاخره عین نقل و نبات پخشش نمیکنن خیلی بدم میاد از افرادی که خودشون هیچی نیستن هنوز اما تلاش بقیه رو ندید میگیرن
خداروشکر مثل بعضی رشته ها ازجمله فرهنگیان نیست که خیلیا با پاچه خواری قبول میشن..
این حرفاهم فقط زحمات پرستارای عزیز و زیر سوال میبره چه زمان درسخوندن برای کنکور چه زمان کار تو بیمارستان
پسزخمهایمانچه؟آغوشِحضرتمادردرمانمیکند🤍؛•هروقت دعاکردین یا قلبتون شکست،منِ حقیر رو پیش مادرِ سادات و مادرِ ادب یاد کنین🙂🤍•ننهامالبنین به چادرت گرفتارم...
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من پرستاری قبول شدم بدون سهمیه خاصی با تراز کل ۸۴۰۰ موندم چند نفر از همینا میتونن این تراز رو کسب کن ...
ول کن بابا عشق کن با رشتت ایشالا جشن فارغالتحصیلیتو ببینیم❤️
یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
نه عزیزم خیلی بیشتره من تو فامیلم زیاد دارم مامایی و پرستاری شهرستان کوچیک با رتبه ی بالا قبول شدن ا ...
عزیزم من سال سوم کنکورم به من نگو که ☺️👌
اگه خواستی بفهمی یکی انسانه... انسان..... فقط انسان..... این تست رو ازش بگیر این تست خیلییی مهمه و بابت این تست و آزمایش تست خیلی آدم ها فدا شدن😔😔😔 پس قدر این تستو بدون🙂👌رو خور نداره اصلاااااا آماده ای ؟؟ بهش بگو نظرت و حست راجب جنگ غزه و بچه های غزه چیه؟
هرچی بالاخره عین نقل و نبات پخشش نمیکنن خیلی بدم میاد از افرادی که خودشون هیچی نیستن هنوز اما تلاش ب ...
عزیزم من خودم تحصیلکرده هستم دولتی هم خوندم
از سن و سالمم گذشته بخوام به کسی که همسن دخترم هست حسادت کنم 😅😅دستشونم درد نکنه الهی که اول سلامت باشن بعد عاقبت بخیر بشن وگرنه این چیزا همش ظاهر قضیه هست مهم سلامتی و دلخوشیه
بعدم من قصد مسخره کردن نداشتم فقط واقعیت رو گفتم و اصلا و ابدا مسخره کردن منظورم نبود و نیست