2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم من خیلی اتفاقی اومدم سایت و چشمم به عنوان تاپیک شما افتاد فرض بر این گذاشتم حتما حکمتی تو ...

عزیزم چ جزهایی مونده ؟

ای صفای قلب زارم ؛ هرچه دارم از تو دارم ، تا قیامت ای رضا جان ؛ سر ز خاکت بر ندارم 🧡 یا علی نام تو بردم نه غمی ماند و نه همّی: ) چه داند آنکه ندارد خبر ز عالمِ عشق ؛ که با خیال تو‌بودن چه عالمی دارد حُسین🫀

جز 17 رو بخونید ان شاء الله به حق دعای خیر اموات و شهدا فروش تون فوق العاده بالا بره

چشم پس جز ۱۷

دعا کنید🙏🏻🙏🏻

ننم جانی کن بزار برو.....💔😏بده شش

واقعا حاجت روا میشم؟میترسم باز ناامید شم

دلی که نامیده خونه شیطان هست دلت رو خونه شیطان نکن 

با خلوص نیت بخون و هدیه کن به اموات و اموات بد وارث و بی وارث و شهدا ان شاء الله حاجت روا میشی عزیزم 

من خانم جلسه ای نیستم اما دنیا رو از دید خودم میبینم و منطق خودم رو دارم باور من اینکه ما تا به دیگران رحم نکنیم و دست کسی رو نگیریم هیچ دستی پیدا نمیشه که دست ما رو بگیره 

سلام عزیزم من خیلی اتفاقی اومدم سایت و چشمم به عنوان تاپیک شما افتاد فرض بر این گذاشتم حتما حکمتی تو ...

عزیزم من ی جز برمیدارم ی خاحت خیلی مهم دارم ان شالله به خاجتم برسم بگید کدوم حز ممنون

منم یه حاجت محال دارم،برای رسیدن به آرزوم

چی بخونم چکار کنم که بعد ۱۳ سال بش برسم

پزشکی جان تو حسرت شدی واسم و تمام دلخوشی های زندگیمو ازم گرفتی💔تو آرزوی بچگیم بودی و من خودمو با تو و روپوش سفید و مطب و بیمارستان و دانشگاه پزشکی کللللی تصور کرده بودم،تو نیازم بودی،علاقم بودی،آینده ام بودی و پایه های ساختن زندگیم اما....