2777
2789
عنوان

من ارباب رجوع زیاد دارم پیر و جوان و زن و مرد یه سوال دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 947 بازدید | 53 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب درس خوندن کلاس بذارن منم کارمند بانک بودم جایی میرفتم خودمو میگرفتم حالاکه نمیرم همون ساده خودمون ...

چند سال کار کردی منم کارمند بانکم با ۱۶ سال سابقه شوهرم همش میگه بازخرید کن بیا بیرون.پیر شدیم تو این بانک

کلا خانمها نمی دونم مدل شون هست یا چون محدود بودن هم عقده ای تر رفتار می کننهم می گیرند خودشونو استا ...

دقیقا الان استاد ما یه خانومه است آنقدر عقده اییه که میخوایم بریم آموزش بندازنش بیرون. زنا کلا میخوان چش همه رو دربیارن با اینکه خودم زنم هیچوقت دوست ندارم کارم گیر زنها باشه عقده ای عقده ای و حسود

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون
گودرز چکاربه شقایق دارهون همجنسه باید بدجنس باشه

جدیدا مد شده هم جنس هم جنس میکنن حالا انگار مردا دایناسورن بعضیا یچیزی شنیدن  کاش اونجاهایی ک باید ب هم جنسامون رحم کنیم البته منظورم این کاربر نیست

چند سال کار کردی منم کارمند بانکم با ۱۶ سال سابقه شوهرم همش میگه بازخرید کن بیا بیرون.پیر شدیم تو ای ...

۲سال نه من جنگ و دعوامون شد نذاشت برم حسودیش شد ببین من ته دلم پشیمونم امانکن گوش حرفش ندیا مردا حسودن من واسه خودم اعتبار داشتم خانمی میکردم اما حالا بهم حقوق یه میلیلاردی هم بدهند نمیرم چون به غرورم برخورد بعداا پشیمون شداتفاقا میتونستمم دوباره برم گفتم دیگه نمیام 

جدیدا مد شده هم جنس هم جنس میکنن حالا انگار مردا دایناسورن بعضیا یچیزی شنیدن کاش اونجاهایی ک باید ب ...

من میگم جالبه ارباب رجوع خودش و شوهرش هر دو امده بودن هر دو متخصص بودن حالا شاید به این خاطر گفت ‌شاید فکر میکرد من کارش زودتر راه بندازم والا برای من فرقی نداره کار همه رو زود راه میندازیم

اه کاش ادامه میدادی الان برامون چسی میومدی .حیف نبود؟

نمیشد شرایط زندگیم ناجورشده بود افسارزندگیمم از دستم رفته بود اما شوهرحسودممو چکارمیکردم بحث زندگیم بود اگه بدونی چقدر اعتبارداشتم یوقتایی کم میوردم مشتری ها میگفتم اقای فلانی انقدر دارین بزنی به حسابم بنده خداها سریع میزدن 

۲سال نه من جنگ و دعوامون شد نذاشت برم حسودیش شد ببین من ته دلم پشیمونم امانکن گوش حرفش ندیا مردا حسو ...

وقتایی که دعوا میکنیم (خیلی کم در سال پیش میاد)‌ خودشو میگیره قهر می‌کنه و مثل برج زهرمار میشه.دیشب بهش گفتم عمرا از کارم نمیام بیرون که همچین وقتهایی دستم جلوی تو دراز نشه.