2777
2789
عنوان

من آینده ای ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 912 بازدید | 93 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه یادم نیست ولی هیچی نبوده میدونم

منم یکیو میشناسم اینطوری بود نمیترسید فقط میخاست نباشن تا چشمش بهشون نیوفته خودش دوست داشت خفه شون کنه

ولی کم کم باهاشون کنار اومد مدام باخودش تکرار کرد که اونا هم آدمن حق زندگی دارن همه شون بد نیستن 

انقدر با خودش تکرار کرد درست شد

با خودت و اون چیزی که هست کنار بیا 

اعتماد به نفس داشته باش مگه خودشون چه عن خاصی هستن حالا ؟

خب میدونی چیه درسته هیچ عنی نیستن اما بابام همیشه مسخرم میکنه ابرومو پیش هرکسی میبره جلو هرکی دلش میخواد باهام بد حزف میزنه 💔😕

میخوام همون دختری باشم ک  همه جا حرف از موفقیتشه 

حس برق گرفتگی میگیرم😞

تماس فیزیکی نداشته باش ، بگو من اول رابطه با تماس فیزیکی و اینا مخالفم ، بعد از یه مدت که صبحت کردی و ... عادی میشه برات اگه نشد برو روانشناس ، این مشکلی نیست که حل نشدنی باشه .

اگه هم با رابطه اوکی نیستی از فیلم عاشقانه و ... شروع کن بذار چشم هات عادت کنه به دیدن روابط کم کم برات عادی میشه .

حس میکنم خجالتی هستی ولی از نوع شدیدش

خب میدونی چیه درسته هیچ عنی نیستن اما بابام همیشه مسخرم میکنه ابرومو پیش هرکسی میبره جلو هرکی دلش می ...

درکت میکنم خدایی متن بعضی وقتا همینطوری باهام دفعه دیگه اینکارو کرد دیگه باهاش یه کلمه هم صبحت نکن بگو مت احترام میذارم احترام میخوام .

ولی کلا جدا از اون خودتو خیلی دست بالا بگیر ، پسرا تا ببینن یکی بی اعتماد به نفسه هار میشن جدی میگم اینو

درکت میکنم خدایی متن بعضی وقتا همینطوری باهام دفعه دیگه اینکارو کرد دیگه باهاش یه کلمه هم صبحت نکن ب ...

اره درسته هار میشن

ولی راجب اون احترام باید بگم ک خیلی گفتم ولی بدتر شده باهام با اینکه با احترام میگم ولی قبول نمیکنه انتقاد کنم

میخوام همون دختری باشم ک  همه جا حرف از موفقیتشه