من دیروز ژل چانه تزریق کردم پیش دکتر خوبی هم انجام دادم ...
امروز از صبح احساس میکنم نمیتونم دهنمو راحت باز و بسته کنم یه حالت کج مانند هم میشه طبیعیه ؟
چیکار کنم دکترم فردا نیست که برم پیشش خیلی نگرانم
درخواست دوستی ندید / بی ادبی و گستاخی رو با زبان تند جواب میدم / اگه مخالف نظر من بودی ریپ نزن نه نظرم تغییر میکنه نه حوصله صحبت هاتو دارم ، اگه نظرتو جواب ندادم یعنی نخوندم با تشکر 🙏
ببین اینکه نمیتونی دهنتو باز کنی طبیعیه برا همه اینطور نیسولی خب منم مث تو بود علائمم
ممنون عزیزم❤️
درخواست دوستی ندید / بی ادبی و گستاخی رو با زبان تند جواب میدم / اگه مخالف نظر من بودی ریپ نزن نه نظرم تغییر میکنه نه حوصله صحبت هاتو دارم ، اگه نظرتو جواب ندادم یعنی نخوندم با تشکر 🙏
اینها ورمه و میخوابه یه دوستی داشتم رفت گونه هاش و لباشو و چونه اشو ژل زد،هفته ی اول و دوم شبیه بادکنک بود ولی هفته ی سوم اوکی و خوشگل شد وژلاش جا افتاد سعی کن خیلی دهنتو باز و بسته نکنی که خیلی دردت نیاد خیلی هم دست بهش نزن
اگر برگشتند فراموش نکنید که چگونه رفتند. .خنده بر لب میزنم تا کَس نداند دردِ من. از چشمم ک بیوفتی دیگ جلو چشمم بشینی نمیبینمت 🚶🏻♀️🗿
اوکیهاینها ورمه و میخوابهیه دوستی داشتم رفت گونه هاش و لباشو و چونه اشو ژل زد،هفته ی اول و دوم شبیه ...
ممنون گلم ❤️
یه سری راهکار برای مراقب از فیلر چانه از هوش مصنوعی گرفتم میگه:به چانهات دست نزن 👋 — مالش، فشار دا ...
😍
عزیزم بی نهایت لطف کردی ممنون ازت ❤️❤️❤️